Ellevilt på Øssia etter fantastisk snuoperasjon!

| juni 24, 2012

Østsiden sto for tidenes snuoperasjon da laget hadde besøk av topplaget Follo søndag kveld. Follo ledet 3-0 etter 51 minutter og en B på på kamp nr. 12 på tippekupongen syntes rimelig sikker. MEN, Østsiden hadde helt andre planer etter en forrykende avslutning. Ved kampslutt sto det 4-3 til Øssia etter noen fantastiske scoringer!! Det regnet mye både før og under kampen, men likevel var det muligens tilskuerrekord i år. Follo kom med en stor delegasjon som laget bra liv på vollen,  i hvertfall frem til 3-0 ledelsen. Da Østsiden begynte med sine resuseringer ble det tyst.

Mareritt-start
En såpeglatt bane gjorde spilleforholdene vanskelige og Østsiden var absolutt det laget som behersket forholdene dårligst i åpningsminuttene.  Før det var gått to minutter tok Follo ledelsen ved Øystein Vestvatn på en scoring som endret retning og satt Østsidens keeper Kristian Bjerke totalt ut av spill.

Etter 8 minutter sto det o-2 etter scoring av Erik Markegård. Da ble hjemmelaget helt utspilt og det så mørkt ut.
Omsider kom Østsiden over «Bambitaktene» på glatta. Dobbelsjanse ved Simen Kristiansen og megasjanse ved Sabah Aziz  burde vært nok til å komme ajour ved pause. Follo var å komme på talefot med. Sjanser ble skapt, men effektiviten var sorgen.

Østsiden satset på en tidlig redusering etter pause, men fikk i stedet 0-3  rett i fleisen. En av Follos beste spillere Eirik Markegård fikk ganske uhindret  heade en corner  midt i mål. Akkurat da  forsvant vårt håp om Øssiapoeng i denne kampen. Aldri har vi tatt mer feil.

Mesterlig snuoperasjon
Østsiden har snudd kamper før denne sesongen, men den snuoperasjonen laget gjorde søndag kveld er noe av det mest utrolige vi har sett på Østsiden stadion. Og det har blitt noen kamper de siste 50 årene. Det er bare å ta av seg capsen for den måten laget gikk i kjeller`n og hentet kreftene. Lekkerbiskener kom på rekke og rad.

65. min. 1-3 Høyreback Ole Jørgen Karstensen scorer sitt første mål i helhvitt da da stupheadet inn  første redusering. Xabi Alonso kunne ikke gjort det bedre

72.min 2-3 Marius Slydal åpnet målkontoen mot Lørenskog sist uke. Nå headet han praktfult inn innlegget fra Simen Kristiansen.

75. min 3-3 Marius Slydal etter stikker fra Agron Hoti etter et mønsterangrep.

85. min 4-3  Kaptein Jørgen Magnusen satte kronen på verket  med en vidunderlig heading etter corner!

Elleville scener på Østsiden stadion og regnværet ble glemt for en stund. Follo kjørte offensivt de siste minuttene, med  det holdt seg heldigvis ut.

På 4. plass
Med sin 3. seier på rad rykket Østsiden opp på 4. plass med 18 poeng  når det nå blir tre uker spillefri. Første kamp etter ferien er mot Moss.