Uavgjort 1-1, for Østsiden mot Moss 2

| september 18, 2023

Østsiden fikk med seg et velfortjent poeng mot Moss 2 på Melløs kunstgress mandag kveld. Kampen ble spilt i et skikkelig grisevær, spesielt da 2. omgang startet styrtet det ned og blåste sterk kuling i kasta.

Lagene hadde en omgang hver, så uavgjort er vel et greit resultat.Moss kjørte skikkelig på i første omgang, og de stilte nok en av de sterkeste 11’erne for deres del iår.Østsiden lå veldig bra i ramma, men klarte ikke å få til noe godt spill selv. Feilpasninger og lite kreativt var fasit. Tæl og innsats derimot var på plass fra Øssia gutta kampen gjennom, de virkelig tro til i duellene, det skal de jammen ha.Moss hadde tre store muligheter men 2 meters mannen Christian Sukke bakerst sto nok en god kamp, og fikk ved et par anledninger virkelig brukt for sin størrelse både i lufta og langs bakken.I tillegg fikk han god hjelp av Østsiden forsvaret som ryddet bra unna.Østsiden hadde også et par bra muligheter, Enal med skudd fra skrått hold som strøk stolpen og nykommer, unggutten Zakari Issah som fikk en stor mulighet foran mål, men fikk ikke stokket bena.Så på overtid i første omgang scorer Moss 2 på et av mange innlegg som ble headet pent i hjørnet. Pauseresultatet 1-0 til Moss 2var fortjent nok.

Andre omgang kom Østsiden bedre med og klarte å få mer trykk på Moss 2, selv om ballbesittelsen var det vertene som hadde. Stort sett kampen gjennom var ball innehavet 70 prosent i hjemmelagets favør.Men Moss 2 skapte svært lite.15 minutter ut i andre omgang klarer Østsiden å opprettholde høyt press på Mosse forsvaret som ikke får klarert, det unytter Østsiden og Magnus Kalstad Andresen fighter og etter litt klabb og babb drar han med seg ballen og ruller den tilslutt inn til 1-1Østsiden har momentum og vasker framflere gode muligheter og setter virkelig press på hjemmelaget ved flere anledninger utover i omgangen.Men det mangler det lille ekstra foran kassa for å få inn seiersmålet.På overtid får Moss 2 et frispark i farlig posisjon men heldigvis var Sukke med på notene.Dermed endte det 1-1 og poengdeling, et Ok resultat utfra kampbildet.I tillegg til nevnte Sukke synes vi Kristoffer Sternfoss spiller meget bra og med stor autoritet, Ola Øystad gjorde også et flott innhopp som stopper, og Mads Henrik Hafsmo som er innom som (vikarspiller) klarte deg utmerket.Gult kort til: Mads Henrik Hafsmo og Said BarakatØstsiden neste match er hjemme mot Tistedalen førstkommende lørdag 23/9 klokken 1500Østsidens lag mot Sprint Jeløy 2:Christian Sukke, Mads Henrik Hafsmo, Petter Stedjeberg, Kristoffer Sternfoss, Kenan Hasurdzic, Said Barakat,  Marius Tronbøl, Zakari Issah Mohammed, Muhamed Berisha, Magnus Andresen, Enal Hasurdzic,Også benyttet: Ola Øystad, Anri Selimovic,Shadmehr Mirzaei, Samater Yousef

Fra venstre: «Vikarspiller» Mads Henrik Hafsmo, målscorer Magnus Kalstad Andresen og Christian Sukke (må ikke forveksles med Simon Templar, Helgenen, lyset fra lyskasteren fikk han ufrivillig over hodet) var greit fornøyde med 1 pinne i Moss.

Category: Featured, Fotball, Fotball, Hovednyhet

Comments are closed.

Håndball A-laget - 2. div (2023/24)
Nr Lag K V U T Mål P
1 Østsiden Fredrikstad 3 3 0 0 93 - 68 6
2 Halden 2 2 0 0 61 - 29 4
3 Sarpsborg 2 2 2 0 0 60 - 39 4
4 NMBUI 3 1 0 2 83 - 79 2
5 Tveter 1 1 0 0 34 - 29 2
6 Skogstrand 3 1 0 2 68 - 97 2
7 Lisleby 2 1 0 1 49 - 57 2
8 Son/Vestby 3 0 1 2 79 - 88 1
9 HK Rygge/Hk Herulf Moss 2 0 1 1 43 - 52 1
10 HK Eidsberg 1 0 0 1 15 - 28 0
11 Tistedalen 2 0 0 2 38 - 57 0
Fotball A-laget - Amedialigaen 2023
Neste kamp A-Laget
Arkiv