Østsiden vant målfesten 6-3 mot Lisleby

| august 18, 2023

Østsiden tok turen over til sentralidrettsanlegget fredag kveld til nabo oppgjøret mot Lisleby.Lisleby snek til seg en 2-1 seier i våres og Østsiden var ute etter revansje.

Østsiden var ikke helt påskrudde fra start, det gikk tregt på det «seige» gresset.Østsiden var det førende laget ballmessig men det meste kokte bort i den berømte kålen.Det var også Østsiden som og sa versågod til Lisleby etter 10 minutter, et helt unødvendig ballmiss på bakre midtbane gjorde så Lisleby kunne sprinte inn ledelse 1-0 helt alene med keeper Sukke.Som sagt, Østsiden kontrollerte mye, men midtveis snappet en Lislebyspiller ballen, avanserte og skuddet gikk via en Øssia-forsvarer og i en bue over Sukke og dermed 2-0 til hjemmelaget.Meget godt betalt for hjemmelaget på det tidspunkt, som ikke skapte allverdens ellers.Vi trodde omgangen skulle ebbe ut med dette, men i omgangens siste minutt klarte Mo Berisha å tråkle seg fri på kanten, og dunket inn reduseringen 2-1 i korthjørnet.Den var viktig å få med seg inn til pause.I andre omgang gjorde Øssia to bytter, inn kom Ola Øystad bak og Anri Selimovic på kant og begge skulle gjøre seg bemerket.Østsiden kom ut som et helt annet lag, det var fart og gode bevegelser og mye pent spill og ikke minst flere gode enkeltmannsprestasjoner.Østsiden utlignet ved Mo Berisha etter pent samspill med Enal Hasurdzic, hvorpå Mo fikk vist fram sin knallharde slegge fra 16 meter.10 minutter senere får Øssia corner og den header unggutten Ola Øystad flott inn til ledelse 3-2, hans første Øssia scoring.Østsiden fikk blod på tann og noen minutter senere økte de til 4-2.Vi må si en riktig kunstscoring, moro å se.Magnus Kalstad Andresen drar seg fri på kanten, slår et knallhard innlegg foran mål ca 30 cm over bakken. Der kommer innbytter Anri Selimovic og hælflikker inn i kassa, utagbart for keeper. Zlaten selv kunne ikke gjort dette bedre.Litt rot bak hos Øssia gjorde så Lisleby var litt med i matchen igjen da de headet inn reduseringen til 3-4.Men Østsiden hadde turboen fortsatt på, Enal Hasurdzic øker rett etter til 5-3. Han gjør alt selv, kjemper til seg ballen, løper forbi og dunker kontant ballen i mål, herlig scoring.Østsiden gir seg heller ikke med det, Enal og Mo var virkelig på spillehumør i andre omgang og skapte mye trøbbel for Lislebyforsvaret.Igjen et nydelig angrep og klikk klakk spill de to imellom og pang Mo Berisha blir 3 målscorer da han dundrer inn sluttresultatet til 6-3.Alltid deilig med 3 pinnær, det ble tilslutt veldig fortjent.Andre omgang luktet det svidd av, vi håper vi får se mer av det utover høsten.Østsiden fikk 3 gule kort:Said Barakat, Mo Berisha og Anri SelimovicDermed må Said og Mo stå over neste kamp mot Sparta Sarpsborg borte fredag 25/8 kl. 1900Østsidens lag:Christian Sukke, Kristoffer Korum, Petter Stedjeberg, Joackim Jørgensen, Benjamin Fortuno Gangfløt, Said Barakat, Magnus Kalstad Andresen, Kenan Hasurdzic, Marius Tronbøl, Mo Berisha og Enal HasurdzicOgså benyttet: Ola Øystad, Anri Selimovic, Samater Yusef, Shadmer Mirzael og Martin W. Hansen

Østsiden dunket inn 6 mål i seieren mot Lisleby. Det ble besørget av denne gjengen.Fv. Enal Hadurdzic, Anri Selimovic, 3 målscorer Mo Berisha og Ola Øystad

Category: Featured, Fotball, Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget

Comments are closed.

Håndball A-laget - 2. div (2023/24)
Nr Lag K V U T Mål P
1 Østsiden Fredrikstad 3 3 0 0 93 - 68 6
2 Halden 2 2 0 0 61 - 29 4
3 Sarpsborg 2 2 2 0 0 60 - 39 4
4 NMBUI 3 1 0 2 83 - 79 2
5 Tveter 1 1 0 0 34 - 29 2
6 Skogstrand 3 1 0 2 68 - 97 2
7 Lisleby 2 1 0 1 49 - 57 2
8 Son/Vestby 3 0 1 2 79 - 88 1
9 HK Rygge/Hk Herulf Moss 2 0 1 1 43 - 52 1
10 HK Eidsberg 1 0 0 1 15 - 28 0
11 Tistedalen 2 0 0 2 38 - 57 0
Fotball A-laget - Amedialigaen 2023
Neste kamp A-Laget
Arkiv