Østsiden tuktet Kråkerøy!

| mai 29, 2023

Østsiden fikk en befriende hjemmeseier 2. pinsedag da rivalen Kråkerøy kom på besøk. Foran 44 betalende tilskuere var det deilig å ta tre poeng fra et lag som ligger på øvre halvdel.  Ekstra gledelig var det at Østsiden produserte nok sjanser til å vinne mer enn 3-1 som ble sluttresultatet.  Ved pause ledet Østiden 1-0

Det var tydelig at Østsiden hadde skjerpet seg etter det pinlige 4-0 tapet mot Tistedalen sist uke. Men det var først i det 45. minutt at Østsiden tok ledelsen ved  Enal Hasurdzic som scoret sitt åttende mål for sesongen.

I andre omgang økte Østsiden til 2-0 ved Magnus Andresen etter ypperlig forarbeide ved Ola Øystad og Enal Hasurdzic. Østsiden holdt godt unna og ledelsen virket trygg, men da Kråkerøy reduserte til 2-1 ved Mathias Bertelsen i det 83 minutt var det plutselig ikke så trygt lenger med tanke på alle poengene Østsiden har rotet bort i sluttminuttene hittil i år. Spikeren i kista ble definitivt boltet fast av  innbytteren Anri Selimovic langt inne på overtiden etter frispilling av Enal.

Ola Øystad spilte solid bakover, Magnus Kalstad Andresen var løpsmaskin og målscorer, Østsidens bestemann Enal Hasurdzic med to målgivende og en scoring, og Anri Selimovic satte kampens siste mål.

I nesteserierunde mandag 5. juni  kl. 20.00 skal Østsiden møte Kvik 2 som ligger nederst med ett poeng, men som i denne runden mønstret et sterkt lag og ledet 1-0 over topplaget Drøbak/Frogn. Lederlaget snudde imidlertid til 4-1 seier.

Østsidens lag mot Kråkerøy: Christian Sukke – Petter Stedjeberg, Ola Øystad, Joackim Jørgensen, Benjamin Gangfløt, Magnus Andresen – Said Barakat,  Kristoffer Korum, Muhamed Berisha, Kenan Hasurdzic, Enal Hasurdzic. Også benyttet: Anri Selimovic

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget