Østsiden rotet bort seieren på overtid

| mai 10, 2023

Østsiden seiler fortsatt i motvind etter 3-3 mot Sprint 2 på Jeløya sent onsdag kveld. Laget  ledet komfortabelt 2-0 etter 60 minutter og hadde full kontroll mot en sikker tre poenger. I stedet  begynte laget  å  «hæppe» som om kampen allerede var vunnet. Det strafffet seg hardt.  Kampen endte 3-3.

Det ble to nye scoringer ved Enal Hasurdzic mot Sprint2. Her flankeres han av Marius Tronbøl og broderen Kenan.

Østsiden ledet 1-0 ved pause ved Joachim Jørgensen og det ble oppskriftsmessig 2-0  ved Enal Hasurdzic sju minutter ut i andre omgang. Men så begynte alt rotet som startet med at Sprint ble forært et staffespark av Østsiden. 10 miutter senere utlignet Sprint til 2-2 på frispark. Enal Hasurdzic så ut til å bli Østsidens redningsmann da han sørget for 3-2 ledelse på overtid med sin sjette scoring for sesongen. Men på overtid av overtiden fastsatte Sprint sluttresultatet til 3-3! Ett poeng føltes som tap

Østsiden har ikke flyt om dagen og dette oppgjøret  var nok et bevis på at årets 4. divisjon blir knallhard. Nest kamp er mandag 15. mai hjemme mot Moss2.

Østsidens lag mt Sprint 2: Christian Sukke –  Petter Stedjeberg, Ola Øystad, Joackim Jørgensen, Benjamin Gangfløt, Magnus Andresen – Said Barakat, Mariuus Tronbøl, Muhamed Berisha,   Kenan Hasurdzic,  Enal Hasurdzic. Også benyttet: Shadmehr Mihrzaiei, Artin Habaki, Kristoffer Korum

Category: Fotball, Kampreferater A-Laget