Surt Øssiatap mot Askim

| april 28, 2023

Østsiden hadde alle tre poengene langt nede i lomma i kampen borte mot Askim fredag kveld, men dessverre sviktet det i sluttminuttene. 1-0 ledelse 10 minutter før slutt ble til 1-2 tap mot Askim som har overrasket stort etter fire serierunder.

Etter en målløs første omgang tok Øssia ledelsen 1-0 ved Joackim Jørgensen etter ca. 60 minutter.

Østsiden hadde full kontroll men det glapp unødvendig på slutten. Det likte dårlig Joachim Jørgensen, Christian Sukke, Ola Øystad, Magnus Kalstad Andresen, Benjamin Gangfløt og Kristoffer Korum

– Vi gjør mye riktig i denne kampen hvor vi hadde god kontroll frem til Askim utlignet til 1-1 etter en keepertabbe i det 83. miutt, sa Østsidens trener Rino Hansen  ettter kampen. Øssia hadde full kontoll på kampen frem til utligningen. Bare to minutter senere tok Askim  ledelsen  2-1 og det stod seg kampen ut.

Østsidens neste kamp er hjemme mot Råde fredag 5. mai. Da er det omsider gressbaneåpning på Øssia stadion.

Gult kort: Petter Stedjeberg, Kristoffer Kurum og Magnus Andresen.

Østsidens lag mot Askim: Christian Sukke – Kristoffer Korum, Petter Stedjeberg, Ola Øystad, Joackim Jørgensen, Benjamin Gangfløt – Said Barakat, Muhamed Berisha, Magnus Andresen,   Kenan Hasurdzic,  Enal Hasurdzic.
Også benyttet: Shadmehr Mihrzaiei og Martin Wikelund Hansen

Category: Fotball, Fotball, Kampreferater A-Laget, Kampreferater Rekrutt-laget