Østsiden tapte også for Lisleby

| april 14, 2023

Østsiden har fått en elendig start på sesongen. Tap for Drøbak-Frogn i  første serierunde er å leve med. men 2-1 tap for Lisleby i Østfoldhallen fredag kveld er tung å svelge. Mot de samme to lagene i de to første serierundene i fjor vant Østsiden 6-1 og 4-0 og lå på tabelltoppen. Nå ligger laget nederst.

Østsiden kom liksom aldri i gang i første omgang mot et løpsvillig Lisleby-lag hvor Øssia kom lett bakpå. Lisleby ledet 2-0 ved pause etter scoringer av Julian Arnesen og Steven Wilondja i det  34. og 38. minutt.

Trener Rino Hansen må få Øssia i kampform

Etter pause skapte Østsiden mye mer, men  reduseringen lot vente på seg. Da Lisleby fikk straffe et kvarter før slutt trodde vi Lisleby hadde punktert kampen. Men Østsidens keeper Christian Sukke reddet glimrende. Østsiden satt inn sluttspurten og det var nære poengdeling og faktisk seier etter noen megasjanser i sluttminuttene ved Muhamed Berisha. Det ble dessverre med Enal Hasurdzic heading over Lislebykeeper Jostein Skaar i det 89. minutt og kampen endte 2-1 til Lisleby.

Østsiden må flere hakk opp for å henge med i 4. divisjon i år. Neste kamp er mot Sparta i Østfoldhallen  fredag 21. april kl. 19.00.

Gult kort: Marius Tronbøl, Enal Hasurdzic

Østsidens lag mot Lisleby: Christian Sukke  – Kristoffer Korum, Petter Stedjeberg, Joackim Jørgensen, Benjamin Gangfløt – Marius Tronbøl,  Muhamed Berisha, Magnus Andresen, Kenan Hasurdzic, , Said Barakit.  Enal Hasurdzic. Ingen innbyttere ble benyttet.

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget