Dramatisk da Øssia gikk videre i cupen!

| mars 18, 2023

Det var dramatisk til siste minutt da Østsiden scoret seiersmålet i det 90. minutt og vant 2-1 over Borgen  i 1. kval.runde kampen på Sandbakken kunstgress lørdag kveld. En  fullt fortjent seier etter at Borgen avsluttet kampen med 9 spillere etter to røde kort.

I første omgang skjedde de svært lite. Borgen hadde initiativet det første kvarteret, men så jevnet det seg ut mot pause.

Tre fornøyde Øssiaspillere etter seieren mot Borgen. Målscorer og matchvinner Anri Selimovic, målscorer Magnus Kalstad Andresen og kaptein Said Barakat som spilte en solid kamp

2. omgang var ikke mer en startet da Østsiden tok ledelsen 1-0. Fint klikk-klakkspill av Enal Hasurdzic, Benjamin Gangfløt og Muhamed Berisha som spilte til Magnus Kalstad Andresen som scoret enkelt fra kort hold. Det gikk bare seks minutter før Borgen utlignet til 1-1 ved Ole Jørgen Halvorsen med erfaring fra Eliteserien og OBOS ligaen.

Østsiden hadde taket på kampen i 2. omgang og skapte mange sjanser. Kampen ble imidlertid skjemmet av stygge taklinger og munnbruk. Dommer Simen Kristiansen slapp spillerne alt for langt  før kortene kom. Ti minutter før slutt fikk Borgens Jens Martin Hedin marsjordre og da Østsidens innbyttere Anri Selimovic scoret seiermålet i det 90. minutt, klikket det fullstendig for Borgens keeper Lars Kristian Raknes.

Hos Østsiden hadde midtstopper Joachim Jørgensen full kontroll med sin rutine.

Nå blir det spennende å se hvem Østsiden møter i 2. kval.runde som spilles neste helg.

Østsidens lag mot Borgen: Christian Sukke  – Kristoffer Korum, Petter Stedjeberg, Joackim Jørgensen, Benjamin Gangfløt – Marius Tronbøl, Said Barakat, Kenan Hasurdzic, Muhamed Berisha, Magnus Andresen, Enal Hasurdzic Også benyttet: Ola Øystad,  Anri Selimovic, Shadmehr Mirzaie. Gult kort: Said Barakat og Marius Tronbøl

Category: Fotball, Kampreferater A-Laget