Elendig kamp av Østsiden, tapte 10-1 mot Heming

| februar 20, 2023

Østsiden gikk på en stjernesmell mot 4. divisjons laget Heming fra Oslo.

Østsiden manglet opptil flere sentrale spillere til kampen og kommer fra en lang dårlig treningsperiode med mye sykdom.

I tillegg møter Østsiden et Heming lag fra 4. Divisjon i Oslo som har forsterket seg med flere spillere som har vært innom høyere nivå.

Uansett skal ikke det gå utover innsats og tæl, men den var totalt fraværenede hos hjemmelaget.

Kampen var avgjort etter 7 minutter, da ledet bortelaget 3-0 etter flere tafatte og hodeløse avgjørelser av hjemmelaget. Østsiden hang med hodet all over, og det var rett og slett bare veldig flaut å se det hele.

Østsiden ble totalt overkjørt og rundspilt, skapte bare en målsjanse selv i første omgang, og var heldige at det bare sto 4-0 til pause.

Gjestene bare kjørte på i andre, scoret 6 mål til. Det ble heller ikke bedre at Østsiden pådro seg et rødt kort etter 10 minutter av andre omgang, Marcus Rodin fikk dette.

På et “vådeskudd” rett før slutt klarte Said Barakat å sette inn en redusering.

Det er vel det største tapet som Østsiden har hatt i modern tid.

Om det er en trøst, på denne tiden her i fjor var det ikke stort bedre, da tapte laget 7-0 over Grei i første treningskamp og 4-0 over Drammens BK deretter.

Heldigvis gikke det bedre etterhvert når alle brikkene kom mer på plass, det får vi håpe det gjør iår også.

Drammens BK er også motstandere førstkommende lørdag ettermiddag i Østfoldhallen.

Trener Rino Hansen må nå samle troppen til en skikkelig alvorsprat for å folk opp på “kjepphesten igjen”, sykdom får man ikke gjort noe med, men uansett skal innsats, tæl og vilje ligge i bunn når man først har tatt på seg den hvite drakta.