Østsiden rotet bort seieren mot Borgen

| oktober 14, 2022

Østsiden hadde alle tre poengene langt nede i treningsbuksa da laget gikk opp til 3-1 ledelse fire minutter før slutt mot Borgen på lagets nye kunstgressbane på Sandbakken fredag kveld. Men Borgen hadde ikke tenkt å gi seg! Hjemmelaget sto løpet ut og var faktisk nærmest i sluttminuttene til å sikre seg alle poengene. Det ble imidlertid 3-3 etter en spennende match med høy temperatur!

Østsiden har lagt på 6. plass i hele høst, men har siktet inn på 4. plassen med en god avslutning på sesongen. I første omgang skjedde det ikke så mye, men etter pause var det store sjanser på begge sider.

Østsiden tok ledelsen i det 49. minutt ved Kenan Hasurdzic som scoret enkelt etter et flott angrep. Dessverre kom Borgens utligning bare fire minutter senere ved Jens Martin Hedin som ble kåret til Borgens beste spiller.

Petter Stedjeberg, Kenan Hasurdzic, Benjamin Gangfløt og Magnus K. Andresen smiler her, men var ikke fornøyd med 3-3 mot Borgen

Øssia var foran igjen med 2-1 etter 66 minutter ved Marius Tronbøl som med en bakhodeheading lurte Borgens keeper. Da Østsiden gikk opp til 3-1 i det 86. minutt  ved Benjamin Gangfløt var det flere på Østsidens lag som ikke skjerpet seg nok i sluttminuttene. Borgen reduserte til 3-2 i det 89. minutt og jaggu fikk de også inn utligningen til 3-3 langt inne i overtiden.

Ikke noe å si på at Østsiden gikk slukøret av banen. Her hadde Østsiden rotet bort en seier i nest siste serierunde. Nå gjenstår bare en serierunde mot Moss2 i Østfoldhallen fredag 21. oktober kl. 19.00.

Østsidens lag mot Borgen:  Jostein Skaar – Magnus Andresen,  Joachim Jørgensen,Marcus Rodin,  Mads-Henrik Hafsmo, Petter Stedjeberg –  Benjamin Fortuno Gangfløt,  Marius Tronbøl, Kenan Hasurdzic, Said Barakat, Enal Hasurdzic. Også benyttet:  David Buhinja, Lazkin Barakit

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget