Sliteseier til Østsiden mot Greåker

| september 16, 2022

Østsiden måtte slite for poengene da laget møtte Greåker hjemme på  Østsiden stadion fredag kveld. Øssia vant fortjent 2-1, men hadde store problemer med å overliste Greåkers keeperkjempe Per Morten Kristiansen.

Greåker var nær ved å ta ledelsen etter to minutter da Østsidens keeper Jostein Skaar slo markkryperen i stolpen. Østsiden kom ikke i gang før det var gått et kvarter. Said Barakit raidet langs kortlinjen, ble felt, fikk straffespark og scoret sikkert inne ved stolperoten. 1-0 ledelsen sto seg til pause.

Fornøyde Øsssiaspillere etter kampen. Petter Stedjeberg og målscorerne Benjamin Gangfløt og Said Barakit

Greåker åpnet  andre omgang friskt og allerede i det 47. minuttet var gjestene ajour da Sander Rønning Fredriksen utlignet til 1-1. Østsiden skjønte alvoret og var foran med 2-1 i det 52. minutt. Østsidens beste spiller Benjamin Fortuno Gangfløt fyrte av en suser som selv Greåkers keeper Per Morten Kristiansen måtte melde pass. Ellers kom mye av 2. omgang til å dreie seg som skytetrening mot Per Morten Kristiansen (41) med fortid på elitenivå med FFK, Moss og Haugesund samt aldersbestemte landskamper. Han brakte Østsidenspillerne til fortvilelse etter mange utrolige redninger. Østsiden hadde mange muligheter til å punktere kampen, men 2-1 sto seg kampen ut.

Østsidens neste kamp er borte mot Sparta lørdag 24. september kl. 15.00.

Østsidens lag mot Greåker: Jostein Skaar -Samater Yusuf, Petter Stedjeberg, Joachim Jørgensen,  Marcus Rodin – Benjamin Gangfløt, Mads Hafsmo, Said Barakit Kenan Hasurdzic, David Buhinja, Enal Hasurdzic. Også benyttet Marius Tranbøl,  Magnus Andresen, Muhamed Berisha

Category: Fotball, Kampreferater A-Laget