Fortjent Øssia-seier mot Tistedalen

| september 12, 2022

Det ble fortjent tre poeng til Østsiden etter turen til Tistedalen mandag kveld. Etter 2-0 ledelse ved pause ble sluttresultatet 3-1 til gjestene og Østsiden ligger dermed fortsatt på 6. plass.

Østsiden tok ledelsen ved Jonas Olsen som etter 26 minutter scoret sitt første mål i år da han som headet inn en corner. Ti minutter senere var det Benjamin Gangfløt som la på til 2-0 etter en kontring

Jonas Olsen scoret sitt første mål i år mot Tistedalen

.

Østsiden hadde full kontroll i 2 omgang selv om Tistedalen reduserte til 2-1 i det 89. minutt.  Øssia gikk omtrent rett fra avspark og økte til 3-1 ved  Mads Hafsmo i det 90. minutt

Østsidens neste kamp er mot Greåker hjemme fredag 16. september kl. 17.30.

Østsidens lag mot Tistedalen: Jostein Skaar -Samatar Yusuf, Petter Stedjeberg, Joachim Jørgensen, Jonas Olsen, Marcus Rodin – Benjamin Gangfløt, Mads Hafsmo, Kenan Hasurdzic, David Buhinja, Enal Hasurdzic. Østiden hadde fem spillere på benken som ikke ble benyttet.

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget