Østsiden avsluttet vårsesongen med 6-3 seier mot Moss 2

| juli 4, 2022

Østsiden avsluttet vårsesongen med nok en seier, denne gangen ble det 6-3 mot Moss 2

på Moss Stadion (gressbanen ved siden av Melløs Stadion) mandag kveld.

Østsiden har dermed vunnet sine tre siste kamper og tar sommerferie på en respektabel 4. plass, samme poengsum som Kråkerøy på 3. plass, men litt dårligere målforskjell.

Østsiden sliter fortsatt med en del skader, og har tilgode å stille alle mann alle på veldig lenge.

Mot Moss 2 var det Østsiden som var best fra start, anført av en opplagt Enal Hasurdzic som valset rundt med Mosse forsvaret. Innen det var gått 8 minutter hadde Østsiden to kjempesjanser ved Said Baraka og David Buhinja.

Men mot spillets gang tar Moss 2 ledelsen. Moss 2 hadde ikke skapt noe til da, da en lang ball ble slått gjennom vår back og midtstopper og dermed 1-0.

Moss 2 styrer en del og Østsiden sliter med Mosseangriper Kabamba Tumba Kalabatama som er en klassespiller på dette nivået.

Men etter 28 minutter slår Mo Berisha inn et finurlig innlegg som blir headet tilbake til Petter Stedjeberg som for åpent mål header inn utligning 1-1.

Gleden ble dessverre kort, forsvaret hadde knapt kommet på plass, før det bortimot ble reprise av det første målet, en lang ball igjen, mellom stopper og back, og vipps 2-1 til Moss 2

Altfor enkelt igjen og Kalabatama blir med det tomålscorer.

Men Østsiden mister ikke fatningen og fortsetter å kjøre på. Marius Tronbøl knaller til med godt skudd rett utenfor. I det 40 minutt får Østsiden straffe, et innlegg spretter opp i hånden til en Mosse forsvarer. Said Barakat er sikker, og dermed blir pause resultatet 2-2, faktisk en omgang Østsiden var nærmest flere mål.

Østsiden legger om til 4 bak i andre omgang, det skaper mer ro og kontroll. Det skulle man nok gjort tidligere i første omgang også. Moss 2 prøver seg flere ganger og har et lite trykk, og Østsiden er griseheldige som ikke havner under. Et skudd går på innsiden stangen og ruller langs streken og ut.

Men Østsiden har Enal Hasurdzic på kanten som dro opp det ene angrepet ettter det andre, noen svimle Mosse spillere vil vi tro legger seg i kveld. Enal legger så inn til David Buhinja som stuper fram og ballen treffer hode/skulder og sniker seg inn. 3-2 til Øssia spilt 59 minutter.

Men så var det denne Mosseangriperen Kalabatama da, et innlegg detter ned i hans bein, og han ruller inn sin tredje scoring for kvelden enkelt bak Sukke i Øssia målet. Dermed like langt igjen.

Men dette var uansett Østsiden sin kveld, Moss 2 var helt klart svakere bakover enn forover, og Østsiden fikk rom å boltre seg i.

Østsiden tar ledelsen i det 82 minutt, da et innlegg blir headet nydelig i kassa av Mo Berisha.

Bare to minutter etter får vi vel si kampen ble avgjort, da en Mosse forsvarer mister ballen til Enal Hasurdzic som forserer noen meter og dunker inn 5-3 helt ned i hjørnet.

Østsiden har god kontroll på Moss 2 og på overtid kommer kveldens siste scoring da Østsiden kontrer og David Buhinja kommer fri på siden. Skuddet treffer tverrligger men på returen stuper en bortimot liggende Enal Hasurdzic fram med en Moss forsvarer på ryggen, og ballen ruller over linjen. Sluttresultat 6-3 til Øssia var tilslutt fullt fortjent etter spill og sjanser.

Østsidens første kamp etter ferien er lokalderbyet hjemme mot Lisleby fredag 5/8 kl. 18.30

Gult kort: Mo Berisha (må stå over neste kamp), Magnus Kalstad Andresen

Østsiden lag:

Christian Sukke, Magnus Andresen,  Petter Stedjeberg, Marcus Rodin , Marius Tronbøl, Said Barakat , Samater Yusef,  David Buhinja, Jonas A. Olsen, Enal Hasurdzic, Mo Berisha

Også benyttet: Kristoffer Korum

Gode bidragsytere til seieren Fv David Buhinja, Samater Yousef, Said Barakat, Enal Hasurdzic og Christian Sukke

Category: Fotball, Fotball, Kampreferater A-Laget