Endelig Øssia-seier igjen mot Rakkestad

| juni 17, 2022

Etter to strake tap var det deilig med tre poeng etter 3-1 mot Rakkestad i Amedialigaen i regnværet i Rakkestad fredag kveld. Østsiden hadde full kontroll i første omgang og ledet 3-0 etter mye bra spill.

Østsiden tok ledelsen  1-0 etter fem minutter ved Muhamed Berisha. Magnus Andresen doblet ledelsen i det 36 minutt. Ett minutt før pause fikk Østsiden straffe som Muhamed Berisha satt inn og dermed 3-0 i sitt åttende mål for sesongen.
Etter pause fikk Berisha et nytt forsøk fra ellevemeteren, men gled og falt da kunstgressunderlaget løsnet! Makan! I stedet var han uheldig og dro på seg to gule kort som var nok til at han måtte i dusjen 15 minutter før slutt. Rakkestad reduserte en gang på selvmål av Østsiden.

To scoringer og to gule kort ble det på Muhamed Berisha mot Rakkestad.

Østsidens neste kamp er mot Borgen fredag 24. juni kl.19 på Øssia.

Østsidens lag mot Rakkestad: Christian Sukke – Magnus Andresen,  Joachim Jørgensen, Marcus Rodin –  Said Barakat, Mads Henrik Hafsmo, Marius Tronbøl, Kenan Hasurdzic – Muhamed Berisha, David Buhinja, Jonas A. Olsen. Også benyttet: Samatar Mohamed

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget