Østsiden skuffet stort mot Sparta

| juni 3, 2022

Det ble en bedrøvelig innledning på pinsehelgen for Østsiden. Laget hadde besøk av Sparta hjemme på Øssia fredag kveld og for første gang i seriesammenheng  måtte Østsiden gå målløse av banen. Sparta vant fullt fortjent 2-0 etter en scoring i hver omgang.

Østsiden skapte lite etter slett innsats og fikk to baklengs etter skudd fra 30 meter. Sparta hadde også to skudd i tverrliggeren. Gjestene fra Sarpsborg tok ledelsen 1-0 etter 20 minutter da Egzon Feka fikk en gavepakke av Østsiden som han tok godt vare på.

I det 70 minutt økte Sparta til 2-0 ved Jakub Lyczko fikk drømmetreff fra langt hold helt oppunder tverrliggeren.

Enal så rødt på overtid mot Sparta

Østsiden var nærmest scoring da Magnus K. Andresen headet i stolpen fem minutter før slutt etter innlegg fra Enal Hasurdzic. På overtid ble Enal klippet ned rett utenfor boksen. Han fikk et opplagt frispark, men fikk også et rødt kort på kjøpet. Er det noe  Øssia ikke trenger nå så er det karantene pga kort. Stallen er syltynn og laget er veldig sårbart for skader og karantener.

Nå er det skjerpings som gjelder foran neste kamp som er mot  Kvik 2 mandag 13. juni kl. 20.00 på Strupebanen.

Østsidens lag mot Sparta: Jostein Skaar – Kristoffer Korum, Amund  Moe,  Joachim Jørgensen, Marcus Rodin, Magnus K. Andresen, Marius Tronbøl, Kenan Hasurdzic, Muhamed Berisha – Enal Hasurdzic, David Buhinja.. Også benyttet: Samater Mohamed, Petter Stedjeberg, Anri Selimovic

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget