Østsiden snublet inn til tre poeng

| mai 22, 2022

Østsiden holdt på å rote bort tre sikre poeng mot bunnlaget Tistedalen på Østsiden stadion søndag ettermiddag. I en temposvak match ledet Østsiden komfortabelt 3-0 etter en time, men Tistdedalen haddde ikke gitt seg. Gjestene ga jernet og utlignet til 3-3 seks minutter før full tid. Enal Hasurdzic reddet Øssia nok en gang og scoret seiermålet på overtid 4-3!

Første omgang egnet seg som et eneste langt gjesp etter at Øssia hadde tatt ledelsen 1-0 etter 10 minutter ved Kristoffer Korum

Østsidens målscorere mot Tistedalen.Kristoffer Korum, Enal Hasurdzic, Muhamed Berisha

I andre omgang ble det litt mer fart etter at Muhamed Berisha kom på banen. Etter fire minutter på banen spilte han fri Enal Hasurdzic som doblet ledelsen til 2-0. Ettter 60 minutter fikset han selv 3-0 etter at Tistedalens keeper var på bærtur. På stillingen 3-0 slapp Øssia seg helt nedpå og holdt på bli straffet knallhardt. Først på overtid fikset Enal seiersmålet og dermed rykket Østsiden opp til 3. plass på tabellen. Allerede onsdag 25. mai kl. 20.00 er det bortekamp mot Greåker på Moa

Det var mange endringer og småskader i stallen etter cupoppgjøret mot Sarpsborg 08 for tre dager siden.

Østsidens lag mot Tistedalen: Jostein Skaar-Marcus Rodin, Amund Moe, Joachim Jørgensen, Jonas Olsen, Kristoffer Korum –  Said Barakat,  Kenan Hasurdzic, Marius Tronbøl –  Enal Hasurdzic, David Buhinja. Også benyttet:  Muhamed Berisha, Magnus Kalstad Andresen, Samater Mohamed, Anri Selimovic, Ali Jaafar

Category: Fotball, Kampreferater A-Laget