Tabbenes aften på Øssia

| mai 6, 2022

Det var ikke grenser for billige scoringer da Østsiden tok i mot Sarpsborg Fotbalklubb til gressbaneåpning på Østsiden fredag kveld. SFK tok med seg alle tre poengene hjem etter 4-2 seier etter at det stod 1-1 ved pause.

11 minutter var spilt da SFK fikk den første gavepakka og Endre Bergsaker kunne gi gjestene ledelsen. Østsiden kunne utligne fem minutter senere på straffespark. men Said Barakat klarte ikke å overliste Sander Thulin i SFK-buret. Said revansjerte straffemissen da han gikk solo og fikset reduseringen til 1-1 i det 23. minutt.
Ti minutter ut i 2. omgang gik SFK opp til 2-1 ved Clirim Sulimani da Øssiaforsvaret var veldig passive. Øssia var veldig nær utligning, men en ny kjemperedning av SFK-keeperen holdt sarpingene i ledelsen. På motsatt ende av banen fikk SFK tidenes billigste straffespark siden gressbaneåpningen på Østsiden i 1948! Innbyttteren Petter Øyrås var sikker fra 11-meteren og dermed 3-1 til SFK.

Trenerteamet Christian Sukke, Rino Hansen, Jan Erik Arntsen,Knut Erik Rodin,  Michael Røn, Georg Sørensen

Et kvarter før slutt reduserte Østsiden til 3-2 ved Marius Tronbøl og Øssia hadde los på ett poeng, men den siste spikeren satt i kista ved Endre Bergsaker  seks minutter før full tid og dermed  4-2 til SFK denne sure kvelden på Østsiden hvor det ikke holdt med to ullgensere.

Kråkerøy neste
Etter tre strake seire har det nå blitt  tap mot Råde og SFK.  Østsiden skal nå  møte Kråkerøy fredag 13. mai kl. 19.00, før det blir cupfest mot Sarpsborg08 på Østsiden torsdag 19. mai.

Østsidens lag mot SFK: Christian Sukke- Mads-Henrik Hafsmo, Marcus Rodin, Joachim Jørgensen, Benjamin Gangfløtt – Magnus Kalstad Andresen, Said Barakat,  Kenan Hasurdzic, Marius Tronbøl –  Enal Hasurdzic,David Buhinja  Også benyttet:  Jonas Olsen.