Østsiden tapte toppkampen mot Råde

| mai 1, 2022

Det var spenning til siste sekund i toppkampen i Amedialigaen da Østsiden gjestet Råde Idrettspark lørdag ettermiddag. Råde scoret to kjappe mål i slutten av første omgang og ledet 2-0 ved pause. Østsiden jaget utligning i 2. omgang, men måtte nøye seg med en straffescoring og dermed 2-1 tap.

-Vi ble snytt for et opplagt straffespark på stillingen 0-0 og hadde marginene mot oss da Råde scoret to kjappe mål i det i det 34. og 36. minutt. Her burde vi hatt med oss minst ett poeng hjem  til Øssia, sa Østsidens trener Rino Hansen etter kampen.

Østsiden gikk slukøret til pause med 0-2 i baken, men kjempet seg inn i kampen igjen og fikk straffespark i det 67. minutt da Muhamed Berisha ble felt. Said Barakat var sikker fra ellevemeteren. En utligning lå i lufta og Petter Stedjeberg var veldig nærme da han headet  på feil side av stolpen.