Øssia rotet nesten bort seieren mot Ås

| april 22, 2022

Østsiden tok sin tredje seier på rad da Ås ble slått 4-3 på en dårlig dag i Østfoldhallen fredag kveld. Dette var Østsidens svakeste prestasjon så langt i sesongen. Vi får glede oss over tre nye poeng. Neste lørdag er det avdelingsfavoritt Råde som er motstander i Råde Idrettspark.

Østsiden hadde få sjanser i første omgang, mens Ås hadde ingen. Øssia tok ledelsen ved Magnus K. Andresen i det 39. minutt som scoret enkelt alene med keeper. Said Barakat skal krediteres et fint gjennomspill.
I andre omgang var det Ås som var det førende laget og  de var svært nær utligning de første 20 minuttene i andre omgang. I stedet var det Østsiden som doblet ledelsen ved Enal Hasurdzic. Da  var det mange som trodde ballen traff stolpen og ut, men ballen traff hjulet inne i målet og ble godkjent av linjemannen.

Tomålscorere mot Ås Enal Hasurdzic og Magnus K. Andresen

Magnus K. Andresen la på til 3-0 da det gjenstod et kvarter og Østsiden burde surfet seieren inn, men så  reduserte Ås to ganger i løpet av et minutt og plutselig var det kamp igjen.

Sju minutter før slutt la Enal på til 4-2 etter at  Benjamin hadde kjørt karusell med Åsforsvaret. Normalt burde det holdt helt inn, men forsvaret gikk helt opp i liminga og Ås reduserte til 4-3 fire minutter før slutt.
Ås øynet poeng i sluttminuttene, men 4-3 sto kampen ut og Østsidene tredje seier på rad var i boks. Nå blir det bortekamp mot Råde lørdag 30. april før det endelig blir gressbaneåpning mot SFK fredag 6. mai.

Østsidens lag mot Ås: Jostein Skaar- Mads-Henrik Hafsmo, Amund Moe, Joachim Jørgensen, Benjamin Gangfløtt – Magnus Kalstad Andresen, Said Barakat,  Kenan Hasurdzic, Marius Tronbøl –  Enal Hasurdzic, Muhamed Berisha. Også benyttet:  Jonas Olsen, Marcus Rodin, David Buhinja, Micheal Røn

Category: Fotball, Kampreferater A-Laget