Serieåpning som sa seks for Øssia!

| april 8, 2022

Østsiden har fått en knallstart på sesongen! Laget har slått ut både Lisleby og Kråkerøy i NM kval. og fredag kveld ble det 6-1  seier over Drøbak-Frogn i seriepremieren som ble spilt i Østfoldhallen.

Østsiden fikk kjørt seg de første minuttene. Før det var gått tre minutter hadde DFI vært to ganger alene med Østsidens keeperkjempe Christian Sukke som viste betryggende form mellom stengene. Etter sju minutter, da DFI kom alene for tredje gang, måtte han imidlertid melde pass. Men så stengte han døra for godt!

Kampen var 10 minutter gammel da Muhamed Berisha utlignet til 1-1 etter fint forarbeide av Benjamin Gangfløt. Østsiden tok ledelsen 2-1 etter 38 minutter ved Magnus K. Andresen og nytt forarbeide ved Benjamin. I omgangens siste minutt økte Muhamed Berisha til 3-1 med god hjelp fra DFIs keeper.

To mål-scorer Muhamed Berisha, seriedebutant Mads Henrik Hafsmo, banens beste spiller Christian Sukke og Kenan Hasurdzic som ryddet godt på midtbanen

I andre omgang viste DFI gode takter og var veldig ballsikre. Da Enal Hasurdzic midtveis i omgangen la på til 4-1 resignerte imidlertid gjestene fra Drøbak. En knallscoring av Enal der både forarbeide og skudd stod til sekser.

Magnus Hart og David Buhinja kom begge inn det siste kvarteret og tegnet seg for hver sin scoring alene med keeper og dermed stod det 6-1. Snakk om å være effektive!  Det var ikke akkurat det reultatet vi så for oss etter 10 minutter spill. Fotballeder Espen Nilsen var rimelig godt fornøyd med den serieåpningen på sin bursdag.

Mandag 18. april kl. 18.00, 2. påskedag,spiller Østsiden sin neste kamp i Amedialigaen mot Lisleby, også den kampen spilles i Østfoldhallen.

Østsidens lag mot Drøbak: Christian Sukke- Mads-Henrik Hafsmo, Amund Moe, Joachim Jørgensen, Benjamin Gangfløt – Magnus Kalstad Andresen, Said Barakat,  Kenan Hasurdzic, Marius Tronbøl –  Enal Hasurdzic, Muhamed Berisha,. Også benyttet:  Marcus Rodin, David Buhinja, Magnus Hart, Kristoffer Korum

Category: Fotball, Kampreferater A-Laget