Første steg mot Ullevaal etter 3-0 seier

| mars 23, 2022

Temperaturen var høy da Østsiden og Lisleby endelig  kunne møtes i en obligatorisk kamp på Lisleby KG onsdag kveld. Østsiden vant 3-0 i 1. kval rundekampen som hadde det meste. Kort tid før pause fikk Lislebys keeper direkte rødt og måtte derfor spille over en omgang med en spiller mindre.

Østsiden og Lisleby har ikke møtt hverandre i cupen siden 2006. Da var det Lisleby som vant 3-0.

Det var Lisleby som åpnet best, men gjestene fra Østsiden av elva kom stadig mer inn i kampen. 10 minuuter før pause ble Enal Hasurdzic nydelig spilt fri av Magnus Hart. Enal ble  nærmest overfalt av Lislebys keeper som ble belønnet med rødt kort. Straffesparket satt Said Barakat sikkert i mål.

I andre omgang kjempet Lisleby desperat for en utligning, men Østisidenforsvaret med siste skanse Christian Sukke i spissen, holdt greit unna. Et kvarter før slutt punkterte Østsiden kampen da Magnus Andresen la på til 2-0 etter flott forarbeide av Enal.

Fornøyde Øssiaspillere etter 3-0 seieren over Lisleby. Målscorer David Buhinja, Magnus K. Andresen målscorer og god kamp, Enal Hasurdzic som var involvert i alle målene, Joackim Jørgensen med solid debut og Said Barakat målscorer og solid kamp

Nytt glimrende forarbeide av Enal da David Buhinja fastsatte sluttresultatet til 3-0 fem minutter før slutt.

NFF har vært i det fantasifulle hjørnet da Østsiden er satt opp mot Kråkerøy i 2. kval. runde. Den kampen spilles på Kråkerøy KG lørdag 2. april kl. 15.00.

Østsidens lag mot Lisleby: Christian Sukke- Marcus Rodin, Amund Moe, Joachim Jørgensen, Mads Henrik Hafsmo – Magnus Andresen, Said Barakat, Michael Røn, Kenan Hasurdzic, Magnus  Hart, Enal Hasurdzic. Også benyttet:  Samater Mohamed, Kristoffer Korum, Marius Tronbøl, David Buhinja

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget