Ny uavgjort kamp for Østsiden

| mars 4, 2022

Østsiden spilte sent torsdag kveld kamp i Østfoldhallen mot Christiania Ballklubb. Sluttresultatet  ble 2-2 etter at Østsiden ledet 2-0, 25 minutter før slutt. Østsiden har variert på treningsmotstanderne i år, og prioritert lag utenfor kretsen. Christiana Ballklubb var et nytt bekjentskap. De havnet midt på tabellen i 4. divisjon Oslo i fjor.

Østsiden spilte en OK første omgang og ledet fortjent 1-0 til pause. Målet kom etter 20 minutters spill ettter en corner. Det var Joackim Jørgensen som etter klabb og babb satte den scoringen. Joackim som er tidligere Sarpsborg 08 spiller spilte en omgang, da han for øyeblikket  er på prøvespill og har trent litt med Østsiden. Østsidens 2 omgang var heller svak. Gjestene var ballsikre og orket å løpe og var farlig frampå flere ganger. Mot spillets gang økte  Øssia til 2-0 ved  Enal Hasurdzic, etter en flott soloprestasjon.

Marius Tronbøl spilte en god kamp på midten for Øssia, Enal Hasurdzic scoret et fint mål, Amund Moe spilte en solid kamp bak,og Magnus Hart, en spiller Østsiden håper at man kan få mye glede av etterhvert når alvoret begynner.

De siste 20 minuttene dominerte gjestene og Østsiden orket heller ikke nok denne gangen. Først reduserte gjesten på frispark og rett etter utlignet de til 2-2 på et pent gjennomspill. Med litt flaks kunne også gjestene tatt med seg seieren, men det endte med 2-2 og uavgjort. Hos Østsiden synes vi Marius Tronbøl på midten var Østsidens beste med krigers og herlig instilling kampen gjennom. Amund Moe som stopper spilte også solid. Østsiden sliter fortsatt med sykdom og skader på flere spillere.

Østsiden må fortsatt opp en del hakk. De siste 14 dagene før den viktig NM kval. kampen mot Lisleby lørdag 19. mars må brukes godt. Østsiden møter også Nesodden til siste treningskamp I Østfoldhallen lørdag 12. mars kl. 14.00.

Østsiden lag: Jostein Skaar – Marcus Rodin, Amund Moe, Joackim Jørgensen, Benjamin Gangfløt – Magnus Andresen, Said Barakat, Kenan Hasurdzic, Marius Tronbøl – Anri Selimovic, Enal Hasurdzic. Også benyttet: Kristoffer Korum og Mahad Hussein

Category: Fotball, Kampreferater A-Laget