God kamp av Østsiden tross 3-2 tap mot Råde I serieavslutningen

| november 7, 2021

Østsiden avsluttet sesongen med stil, tross 3-2 tap hjemme på en blytung gressmatte søndag ettermiddag.

Ser vi bort fra de første 20 minuttene hvor Råde var meget dominerende, kunne etter hvert I kampen Østsiden fått med seg både ett og tre poeng faktisk.

Østsiden hadde “varetelling” før matchen om hvem som kunne stille.

Karantener, skader og sykdom I troppen florerte, så sett ut fra det også gjør Østsiden en avslutning på årets serie det virkelig står respekt av.

Råde har hentet inn klassespillere fra hele Østlandsområdet, og på dette nivået er det vel ingen andre lag som noen gang har vært I nærheten av denne satsingen.

Likevel det holdt ikke til opprykk, de tapte en kamp mot Sprint, det var nok og det er Sprint som møter Sandefjord 2 om opprykkskamper til 3. divisjon

Råde gikk hardt ut og var klart best den første halvtimen, de skapte mange sjanser og fikk også fortjent 2 mål. Men Østsidens forsvar og ikke minst keeper Christian Sukke med et par feberredninger lot det bli med disse innslupne før pause.

Østsiden kom etter hvert bedre med og var faktisk det førende laget det siste kvarteret.

Først reduserte Øssia på straffe ved Enal Hasurdzic etter at Benjamin Fortuno Gangfløt hadde blitt felt. Spesielt på raske overganger var Østsiden farlige og Marcus Rodin og Kristoffer Korum fikk sine muligheter til utligning.

Men Råde ledet likevel fortjent 2-1 til pause.

Etter pause var det Råde som hadde ballen mest men det ble ikke så mye ut av det.

Østsiden var igjen farlig på kontringer og skapte flere farligheter, vi noterte at Østsiden kom mer og mer inn I kampen.

Kampens høydepunkt kom 20 minutter ut I andre omgang. Østsiden med en mønster kontring I fullt speed som ender med etter et klikk klakk spill der både Enal og Benjamin var innvolvert.  Sistnevnte vippet den videre til Magnus Andresen som kom i stor fart. Han behold roen og satt kontant inn utligningen til 2-2

Da hadde Østsiden virkelig momentum og hadde Råde I kne ved flere anledninger.

Øssia peisa på og Råde keeper måtte ut I full strekk ved flere anledninger. Aller nærmest var Thomas Kolseth med et flott skudd.

Så I en god Øssia periode er det Råde som kontrer, Øssia er I ubalanse og Rådes spiss kan enkelt føre Råde tilbake I ledelsen 3-2

Råde skaper noen muligheter men alltid er det et Øssia bein i veien.

Østsidens forsvar med Petter Stedjebrg i spissen gjør en kjempekamp bakover, kaster seg inn I dueller og blokkerer skudd på rene ishockey vis.

På tampen fikk Kristoffer Korum en gedigen mulighet men brukte litt for lang tid, og fikk ikke nok trykk i skuddet.

Kampen ebber ut med 3-2 seier til Råde. Østsiden følger Råde til “døra” og avslutter sesongen så absolutt respektabelt. Det jobbes steinhardt over hele fjøla, og slikt gir resultater på sikt også. Det er mye bra her å ta med seg inn i en ny sesong.

Selv om Østsiden lenge snuste på 3 plassen, ble det tilslutt en fin 5. plass I årets serie.

Utfra spådommen før sesongen var det som forventet utfra forutsetningene.

Litt marginer imot på slutten ble det dessverre, troppen ble litt tynn pga skader og sykdom.

Nå er det er bare å begynne å tenke 2022 som forhåpentligvis vil gå som normalt.

Gult kort: Ariya Agri og Petter Stedjeberg

Østsiden lag:

Christan Sukke, Samater Yusuf, Marcus Rodin, Ariya Agri, Petter Stedjeberg, Benjamin Gangfløt, Oskar Fritzner, Magnus Andresen, Kristoffer Korum, Enal Hasurdzic og Thomas Kolseth

Østsiden avsluttet med stil og spilte en god kamp mot topplaget Råde, tross 3-2 tap

Category: Fotball, Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget