Østsiden fikk sekken full mot Sprint/Jeløy, tapte 5-0

| oktober 23, 2021

Østsiden fikk som ventet det tøft mot topplaget Sprint/Jeløy. Det ble sekken full, og 5-0 tap.

Østsiden hang bra med i første omgang og var fullt på høyde, men klarte ikke å skape noe selv heller. Sprint scorer mål på unødvendige ballmiss, og ikke minst 2-0 målet deres rett før pause burde vært unngått. Men alt i alt en godkjent første omgang.
Østsiden tar tak i andre omgang og har sin aller beste periode de første minuttene. Men i en god Øssia periode punkterer effektive Sprint kampen med sin 3-0 scoring.
Da går lufa ut av Øssia mannskapet og resten blir en transport etappe for hjemmelaget som plusser på med to nye mål, og vinner tilslutt 5-0.
Til ossia.no sier trener Rino Hansen at gutta hadde visse forhåpninger, men dessverre det ble som ble. Første omgang og starten på andre er godkjent, men topplag har ofte også flyten med seg og scorer på veldig ubeleilige tidspunkt for oss. Det setter oss ut, samtidig skaper vi ikke all verden og gir nok bort litt for mye med en del unødvendige balltap. Skal man være med i toppen må man være ekstra godt trent, og der har vi nok en del å hente pr. nå. Sprint var et solid fysisk lag, som ble et nummer for store denne gangen, dessverre. Nå ser vi fram til en god treningsuke og skal tilbake på kjepphesten, da skal vi være skikkelig gira mot Borgen fredag 29/10 kl 1900 i Østfoldhallen, avslutter Rino Hansen.