Overlegen seier 3-0 til Østsiden over Moss 2

| september 20, 2021

Østsiden lekte hjem 3 nye poeng mandag kveld på Østsiden Stadion. Et ungt Mosselag ble til tider rundspilt og seieren burde vært mye større.

Allerede etter 1 minutt dro Østsiden I gang. Thomas Kolseth løp seg fri, men fra spiss hold gikk ballen utenfor. Østsiden styrte spillet og Mossingene ble løpende etter.

Hjemmelaget sto høyt og presset gjestene hardt over hele fjøla. Mye pent spill og fine overganger kom på løpende bånd, men uttellingen foran mål var ikke like bra. Litt slurvete I avslutningsøyeblikket var det til tider.

Helt til banens gigant, Oskar Fritzner satte fart og spilte Enal Hasurdzic helt fri og alene med keeper satt endelig 1-0 etter 18 minutter. Mossingene kom ikke til noen farligheter, men når Østsiden ikke klarte å score flere, ebbet omgangen ut med 1-0 til pause.

Østsiden dominansen fortsatte I 2. omgang, mye pent spill av hjemmelaget som også var veldig flinke I gjenvinningen av ballen, og dermed holdt tempo og trykket oppe.

Sander Heieren satte fart på siden og kom seg I skuddposisjon rett foran mål, men en Mosse spiller hold han igjen I armen, og dermed et korrekt straffespark til Østsiden. Enal var igjen sikker fra straffemerket, 2-0 etter 65 minutter.

Østsiden var skikkelig på spillehumør, og en som virkelig lekte seg og hadde det gøy var Oskar Fritzner. Han hadde en finger med I det meste, pasninger og driblinger og gjenvinninger satt som et skudd, Mosse spillerne ble nok frustrerte etterhvert, Oskar var banens gigant.

Så kom det en reprise på det første målet Oskar spilte nok engang Enal Hasurdzic helt fri, og ballen satt igjen I hjørnet, og dermed 3-0 etter 74 minutter. hat-tricket var I boks for Enal.

Det ble også sluttresultatet, da det nok engang ble sløst bort mulgheter på slutten.

Det som var artig å se var et Østsiden som virkelig tok for seg, full kontroll bakover, og framover og på topp legges det ner en stor innsats og løpskraft.

Allerede førstkommende fredag 24/9 kl.1900 skal Østsiden I aksjon igjen, da er det Rakkestad borte som står for tur.

La oss håpe vi får se litt av den samme gløden, for da blir vi svært optimistiske.

Gult kort: Enal Hasurdzic

Østsiden lag:

Christian Sukke, Marcus Rodin, Petter Stedjeberg, Jonas Olsen, Benjamin Gangfløt, Oskar Fritzner, Kenan Hasurdzic, Sander Heiern, Magnus Andresen, Enal Hasurdzic og Thomas Kolseth

Også benyttet: Sondre Skulbørstad,  Samater Yusuf, Kristoffer Korum

Bilde f.v.: Enal Hasurdzic scoret hat-trick for Øssia, Jonas Olsen og Petter Stedjeberg ryddet opp bak og