Østsiden overrasket med solid 2-1 seier I Drøbak

| september 11, 2021

Østsiden smalt til med en overraskende 2-1 seier mot Drøbak Frogn lørdag ettermiddag.

Østsiden har vært sykdoms og skadeplaget den siste uken, og hadde “varetelling” om hvem som kunne være med bare timer før kampstart. Derfor står det ekstra respekt av denne seieren, og ikke minst at det til slutt var helt fortjent også.

Østsiden sjokkåpnet etter 5 minutter og det var Thomas Kolseth som på ekte goalgetter vis kriget inn 1-0 ledelse etter heroisk kriging foran kassa.

Det var nok et sjokk for hjemmelaget som måtte omstille seg.

Drøbak F var det førende laget I første omgang, og kom stadig til innlegg, med det ble ofte ryddet unna av Petter Stedjeberg og Jonas Olsen som spilte en knallkamp I Øssia forsvaret kampen gjennom.

Said Barakat på midtbanen spilte også en sterk kamp for Øssia.

Christian Sukke plukket også ned en del baller, men kunne ikke stoppe et tvilsomt frispark til hjemmelaget som ble slått på første stolpe, og dermed 1-1 og klokka viste 15 minutter. Drøbak F styrte en del resten av omgangen og var nære med et skudd som Sukke fikk et par fingre på og skuddet gikk I stolpen og ut heldigvis. Omgangen ebbet ut med 1-1 til pause.

I andre omgang var det Øssia som var best og kontrollerte mye.

Østsiden fikk igjen en pangåpning av omgangen, bare spilt 4 minutter så gjør Thomas Kolseth mye selv, snurrer rundt med en Drøbak F forsvarer og sender Østsiden I ledelsen med et perfekt skudd I hjørnet. Virkelig godt å se Kolseth I skikkelig “godt gammalt slag” igjen. Kolseth har også vært mye skadet og sykdoms plaget den siste tiden.

Det kunne faktisk brått blitt et par mål til også. Østsiden fikk et mål feilaktig annulert for offside, veldig merkelig avgjørelse forøvrig. Både Kolseth og Enal Hasurdzic hadde sine store muligheter. Hjemmelaget hadde ikke så mye å by på, men fikk sin store mulighet på overtid men headingen deres fra kort hold gikk heldigvis over. Dermed “braka” det løs I garderoben igjen med “sassasa, brabrabra, Øssia , Øssia, Øssia”

Dette var en god gammaldags lagseier hvor spillerne løper og står opp for hverandre.

Trener Rino Hansen var selvsagt svært fornøyd med seieren.

• Det å vinne her I dag viser hvilken god moral som bor I laget etter den trøblete oppkjøringen vi har hatt denne uken med så mye sykdom og skader, nei dette var bare imponerende.
  • Det som gleder ekstra er at vi er bunnsolide defensivt, og at vi har blitt et vanskelig lag å spille mot også, flere spillere som tar for seg I duellene, og sånt blir det poeng av. Nå skal vi forhåpentligvis få en god treningsuke og gjøre oss klare til kamp mot Moss 2, mandag 20/9 kl. 17.30, avslutter Rino Hansen

Gult kort: Said Baraka (fikk sitt 4 gule og må stå over neste kamp) og Kenan Hasurdzic