Østsiden tok årets første 3 poenger mot Kråkerøy 2

| august 23, 2021

Østsiden reiste seg og tok årets første 3 poenger hjemme mot Kråkerøy 2 mandag kveld.

La det være sagt med en gang det var ingen stor fotballkamp de ca. 50 tilskuerne fikk se. Det viktigste idag må være å få med seg 3 poeng, og heldigvis klarte de helhvite det.

Etter at Kråkerøy 2 var friskest de første 10 minuttene, tok Østsiden mer over. Østsiden hadde sin beste periode i kampen i ca. 20 minutter I første omgang. Blant annet reddet en Kråkerøy forsvarer på streken. I en god periode hvor spillerne fant hverandre fint tok Østsiden ledelsen. Oscar Fritzner slo gjennom Michael Røn som kom bakfra på et løp. I en duell med en forsvarer og keeper klarte han likevel å krige ballen i mål. En fin prestasjon av Røn. 1-0 etter 16 minutter

2-0 kom etter 24 minutter, Petter Stedjeberg forserte framover og serverte Enal Hasurdzic en lissepasning, og alene med keeper gjorde Enal ingen feil, han satte ballen rolig bort I hjørnet. Kråkerøy 2 var farlig frampå ved et par anledninger, men omgangen ebbet ut med 2-0 ledelse til Østsiden ved pause.

I andre omgang hadde Østsiden en kjempe mulighet alene med keeper til å punktere kampen, men Micael Røn og Sondre Skulbørstad sammen skuslet bort den muligheten.

Etter det så tok Kråkerøy 2 en del over spillet. De har en en del unggutter som orker å løpe mye og det kommer man langt med i fotball. Østsiden så veldig daffe og slitne ut etterhvert, og fikk mang en gang trykk mot seg. Framover skapte man overhode ingenting etterhvert. Kråkerøy 2 hadde de største mulighetene. Vi noterte fire store som Østsiden klarte å rydde unna i siste liten, eller så skuslet gjestene bort muligheten.

Et godt midtstoppe par med Petter Stedjeberg og Jonas Olsen ryddet unna, spesielt artig var det å se at Stedjeberg virkelig ruvet etter sin første seriekamp igjen etter sin tilbakekomst fra Selbak. Bakerst var Christian Sukke igjen bunnsolid, han hadde blant annet en glimrende beinparade rett før slutt.

Østsiden skal nå ut I en vanskelig bortkamp mot Ås fredag 27/8 kl. 1900 på Ås stadion

Ås nedstablet Borgen med hele 9-0 i denne runden og har nå et spennende lag på gang. Østsiden må nok virkelig opp I “ringene” og helst prestere enda bedre enn mot Kråkerøy 2 om poeng skal bli med hjem.

Gult kort: Said Baraka, Marcus Rodin, Petter Stedjeberg