Østsiden lekte seg til 5-0 seier

| august 10, 2021

Østsiden hadde ingen problemer i generalprøven og slo enkelt divisjonskollega Rakkestad 5-0 på Østsiden stadion mandag kveld. Østsiden var i spillehumør og lekte til tider med sin gjester.

Seieren kunne sogar vært en del større også, men det ble litt ukonsentrert og litt mye “klikk klakk” etterhvert. Det tok litt tid før den første scoringen kom. Oskar Fritzner var i spillehumør og driblet seg gjennom og serverte Thomas Kolseth på sølvfat, og dermed 1-0. Kolseth måtte dessverre forlate banen med skade bare minuttet etter. Etter 30 minutter økte Øssia til 2-0 etter mye klabb og babb. I feltet ble Magnus Andresen felt, og Said Barakat var sikker og satte straffen i nota.

3-0 kom etter en corner som Jonas Olsen raget høyest på bakerste stolpe. Han headet ballen tilbake inn i feltet og der kom Magnus Andresen i fart og headet enkelt ballen i mål.

Pauseresultatet var 3-0. 15 minutter ut i andre omgang dro Enal Hasurdzic seg fri på kanten og dunket inn 4-0. 10 minutter senere kom dagens siste scoring. Oscar Fritzner var ikke ferdig med sine dribleraid. Han danset seg gjennom Rakkestadforsvaret og ble meid ned og ny klar straffe. Igjen var Said Barakat sikker fra 11 meteren og fastsatte sluttresulatet til 5-0. Lørdag 14. august kl.15.00 er det seriestart borte mot SFK.  Det blir spennende.

Enal Hasurdzic er kaptein og ser frem til serieåpningen 14. august mot SFK

Vi tror nok likevel det må noen knepp opp fra Øssias side. SFK blir ingen lett motstander på hjemmebane. Det som bekymrer Østsidenleieren akkurat nå er at det er mange skader i troppen, men vi får håpe at de fleste får stablet seg på beina til lørdag. Man kan kanskje ikke vente noe annet med den bråe oppstarten av serien i forbindelse med koronasituasjonen. Men Østsiden er nok ikke alene om å ha den utfordringene vil vi tro.

Gult kort: Magnus Andresen

Østsiden lag mot Rakkestad: Christian Sukke – Marcus Rodin, Petter Stedjeberg, Jonas Olsen,  Benjamin Gangfløt – Said Barakat, Oskar Fritzner, Magnus Andresen, Michael Røn – Enal Hasurdzic, Thomas Kolseth. Også benyttet: Kristoffer Korum, , Ayub Gele, Jostein Skaar, Kenan Hasurdzic, Sander Heieren

Category: Fotball, Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget