Ny Øssiaseier i publikumskamp mot Kråkerøy

| juli 8, 2021

Østsiden fikk besøk av  et blandingslag fra Kråkerøy bestående av halvparten A-spillere (3. divisjon) samt rekruttspillere i en sjanserik kamp i gressbaneåpningen på Østsiden stadion sent torsdag kveld. Som sist uke mot Sparta lå Østsiden under 1-0, men snudde kampen til en fortjent 2-1 seier.

At publikum etter halvannet år er sulteforet på breddefotball var denne kampen et klart bevis for.  Vi ser ikke bort fra at dette blir publikumsrekorden i 2021!

Østsiden hadde god kontroll bakover og føringen det meste av første omgang. Laget ble også snytt for en straffe da Enal Hasurdzic ble felt. 10 minutter etter pause ble Enal overfalt alene med keeper rett utenfor sekstenmeteren som medførte at Kråkerøyspilleren fikk direkte rødt kort og gjestene fikk avslutte kampen med  10 spillere.

Etter 60 minutter fikk Kråkerøy straffe på en forseelse som skjedde klart utenfor sekstenmeteren. Østsidens keeper Christian Sukke måtte ut i full lengde og avverget skuddet, men Øssiaforsvaret hadde ikke lært noe av semifinalen i VM da keeper ga retur. Kråkerøy var først ute på returen, mens Østsidenforsvaret «sov».

Østsiden fikk sin utligning da  friskusen Benjamin Gangfløt headet inn overlegget fra Enal. Fem minutter før slutt var det prøvespilleren Muhamed Berisha som sørget for seiersmålet.

Alt i alt en ny grei gjennomkjøring med flere prøvespillere og uten sikre kort som ikke har vært disponible så langt.

Ferie
Etter to treningskamper og to seire tar nå troppen ferie frem til mandag 26. juli. Da venter tre treningskamper  hjemme mot Kolbotn 31. juli, Gresvik 5. august og Rakkestad 9. august før serieåpningen mot SFK 14. august.

Østsidens lag mot Kråkerøy :Christian Kroglund Sukke – Marcus Rodin, Ariya Agri, Jonas Olsen,  Benjamin Gangfløt – Said Barakat, Kenan Hasurdzic, Magnus Andresen, Sondre Skulbørstad – Kristoffer Korum, Enal Hasurdzic.

Sentrale spillere mot Kråkerøy. Trener og keeper Christian Sukke, Ariya Agri, Benjamin Gangfløt og Muhamed Berisha

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget