Østsiden snudde kampen og avsluttet med baklengs salto

| juli 1, 2021

Endelig! Etter halvannet år med venting var det matchday for Østsiden mot Sparta på hjemmelagets nye kunstgressbane  ved Sparta Amfi torsdag kveld. Østsiden og Sparta spilte sammen i 4. divisjon i 2019 (Østsiden vant 4-1 og 5-1), men Sparta klarte ikke å berge plassen og må derfor spille i 5. divisjon i år. Med to scoringer i sluttminuttene vant Østsiden høyst fortjent 3-1

Østsiden kjørte det meste av kampen og det er helt utrolig at laget lå under med 1-0 ved pause. Det var trippelsjanser og fete målsjanser til gjestene. Nærmest  kom laget da kaptein Enal Hasurdzic headet i stolpen.

Etter pause var det stormløp mot Spartas mål og bare fem minutter ut omgangen kom utligningen på straffespark ved Said Barakat etter at Enal var meiet ned.
Østsiden dominerte halve omgangen, men fikk ikke mål før  nykommeren Sander Heieren kjempet inn 2-1 ledelse etterfulgt av en imponerende baklengs salto. Sander likte  tydeligvis målmarkeringen så godt at han scoret nok et mål i sluttminuttet og fastsatte sluttresultatet til 3-1 etterfulgt av en ny salto.

Alt i alt en helt OK kamp fra Østsiden. Noen nykommere markerte seg bra og bør bli solide tilvekster. Junioren Kristoffer Korum skal det bli interessent å følge .

Torsdag 8. juli er det ny kamp mot et blandingslag fra Kråkerøy.