Seier til Juniorlaget i generalprøven

| august 14, 2020

Torsdag 13. august var det generalprøve før seriestarten for G19 og det var Torp som gjestet kunstgresset i strålende sol. Siste møte mellom disse lagene, rett før korona slo inn, endte det 2-2, så vi var spent på hvordan vi lå an denne gangen.

Østsiden tok raskt føringen i kampen og gutta spilte god fotball. Markus Paulsen ble felt innenfor 16 meteren etter 5 minutter og Kristoffer Korum satte ballen sikkert i mål. Da dabbet tempoet litt av og vi slapp Torp inn i kampen, men hadde likevel kontroll.

Etter 20 minutter fikk Øssia frispark fra 20-25 meter. Marius Krogh la ballen til rette og skrudde den vakkert over muren og ned i hjørnet. 2-0. Øssia begynte å slurve og lot Torp komme til sjanser, noe de omsatte i mål. Gjestenen reduserte til 2-1 etter 22 minutter, noe som også ble pauseresultatet.

En seier og to uavgjorte har G19 oppnådd før serieåpningen

2.omgang startet som 1. omgang avsluttes og preges av slurv. Pasningene satte ikke, ei heller formasjonene og guttene løp litt overalt og fant ikke helt posisjonene sine.  Tempoet falt også ytterligere. Men heldigvis så vi til tider hva gutta er gode for, og de glimtet til med godt spill. Marius Krogh fant igjen nettmaskene etter 70 minutter på et godt langskudd fra 25 meter.

De siste 20 minuttene ble det mye spill frem og tilbake, men Øssia har full kontroll og kampen endte 3-1. Stian Nicolaysen fikk sin første seier med gutta etter 2 uavgjorte, og er derfor fortsatt ubeseiret i sin trenerkarriere 😊 Publikumsrekord fikk vi også. Vi tellet hele 66 tilskuere med stort og smått!

Østsidens spillertropp besto i dag av: Aron Baral, Gianni Turnsek, Joachim Torp, Vegard Kristiansen, Felix Tveit Reffsgård, Benjamin Jensen, Herman Larsen, Artin Habaki, Emil Jakobsen, Conrad Haraldsen, Kristoffer Korum, Markus Paulsen, Ali Mansour, Marius Krogh og Deni Halilovic.