Solid og positiv kamp av Østsiden, vant 2-0

| mars 1, 2020

Østsiden leverte en meget solid og positiv kamp mot et meget godt sammensatt Kvik Halden 2 lag som stilte med mange av de samme spillerne som gjorde det så bra i fjorårets serie. Kampen gikk i Østfoldhallen lørdag ettermiddag og sluttresultatet ble 2-0. Det sto 1-0 til pause og Østsiden var nærmere 4 og 5 scoringer enn Kvik 2 var redusering.

Østsiden dominerte banespillet fra start. Martin Thømt Jensen debuterte i Øssiadrakta og dannet midtstopperpar sammen med Jonas Olsen. Det ble det en helt annet struktur i laget enn fra sist. Det ble spilt med en fin ro og trygghet over hele linjen. Østsiden framsto meget solid kampen gjennom.

Østsiden tok tak i kampen fra start og styrte mye, og skapte mange kjempesjanser uten nettkjenning. Laget har nok fortsatt litt å jobbe med i det offensive og ikke minst omsette de store sjansene til mål. Før halvtimen var spilt brente både Enal Hasurdzic, Thomas Kolseth, Said Barakat og Magnus Kalstad Andresen flere opplagte målsjanser.

Det måtte et straffespark til for å få hull på byllen. Enal satte fart på kanten og ble ureglementert stoppet. Straffen var korrekt dømt og Sondre Skulbørstad satte straffen sikkert inn.

Kvik 2 hadde også noen muligheter, men det kom alltid et Øssiabein i veien i siste liten og ryddet opp. Det var noe puslete fra gjestenes side. Slik var det vel i begge omganger. De hadde mye ballrulling, men var ikke så effektive forover. Vi velger også å tro at det var Østsiden som gjorde det vanskelig for dem.

Østsiden kom også veldig godt i gang i andre omgang. Østsidens bestemann,

Said Barakat som til tider briljerte i kampen og tydligvis nærmer seg serieformen, slo en glitrende ball gjennom på kant til Magnus Kalstad Andresen som var tålmodig og leverte en fin pasning foran mål der Thomas Kolseth hadde løsrevet seg fra sin oppasser og smalt Østsiden opp i en 2-0 ledelse.

Magnus Kalstad Andresen kom også alene med keeper senere i omgangen men skjøt over. Det ble en del balltrilling fra begge lag i andre omgang.

Dersom sistepasningen fremover hadde vært mer presis ved flere anledninger i andre omgang, kunne Øssia plusset ytterligere på i målprotokollen, men det stoppet med de to scoringene.

Østsidenguttene sto virkelig på kampen gjennom, jobbet og slet, og mange gjorde en ærlig laginnsats. Det var faktisk helt andre ”boller” nå enn feilskjæret som ble mot SFK

Onsdag 4. mars kl. 20.00 er det klart for en ny treningskamp mot Ås, før Øssia troppen drar til Gøteborg 6. – 8. mars for en teambuildingstur.

Østsidens lag: Christian Sukke, Nabil Rabbi, Martin Thømt Jensen, Jonas Olsen, Benjamin F Gangfløt, Said Barakt, Sondre Skulbørstad, Kenan Hasurdzic, Magnus Kalstad Andresen (ny fra Sparta), Thomas Kolseth og Enal Hasurdzic

Også benyttet ca. 15 minutter: Lauritz Halstensen, Hojat Mohammadi, Samater Yusuf

Gult kort til: Said Barakat, Nabil Rabbi og Martin Thømt Jensen

Category: Fotball, Kampreferater A-Laget