Temposvakt Øssialag tapte mot SFK

| februar 19, 2020

Østsiden spilte sin tredje treningskamp mot divisjonskollega Sarpsborg FK i Østfoldhallen onsdag kveld. Østsiden tapte overraskende 2-0 i en kamp laget fikk en kraftig påminnelse på at tempoet må opp.

Det unge sarpelaget besto av mange temposterke juniorspillere som tidligere i vinter har slått Råde 2-1 og Gresvik 5-0. Vi tar vel ikke for hardt i at Østsiden førte kampen i 70 minutter uten å få nettkjenning. Som mot Lisleby på lørdag ble flere store sjanser spolert. To ganger smalt det i tverrliggeren og tre ganger kom Østsiden alene mot SFKs gode keeper.

Etter  at SFK tok ledelsen i det 70 minutt,  gikk lufta helt ut av Øssia.  Seks minutter senere gikk SFK opp til 2-0 som sto kampen ut. Ariya Agri som hadde spilt en feilfri første omgang som midtstopper, måtte dessverre gå ut med en strekk ved pause.