Skuffede av Østsiden mot Ås

| oktober 11, 2019

Østsiden skuffet stort mot Ås og tapte 1-0 på Ås stadion fredag kveld.  Øssia er ikke til å kjenne igjen fra vårsesongen, og da kommer det ei blemme som den vi var vitne til i fredagens kamp. En gedigen gavepakke ble forært hjemmelaget da timen ble passert. Ås takket og bukket, og kjempet som løver resten av kampen.

Ås er det laget som slipper inn flest mål i avdelingen, men mot Østsiden klarte laget å holde «nollan» takket være heroisk innsats i alle ledd.

I første omgang hadde Østsiden to fete sjanser ved Enal Hasurdzic som burde gitt minst en scoring og ledelse ved pause.

I andre omgang scoret Ås seiersmålet etter 58 minutter.  Said Barakat misset en avdribling som siste mann og Thomas Axelsson lot seg ikke be to ganger. Alene med Patrik Arntzen scoret han sikkert. Da gjensto det en halvtime, men Østsiden klarte sjelden å finne åpning i Ås-forsvaret, og det gjorde ikke saken bedre ved at dommertrioen ikke var helt på høyde.

I vårkampen var Ås heldig som slapp med 5-1 tap hjemme på Øssia. Nå var det Østsiden som gikk slukøret av banen. Ås vant dermed Tronbøl-brødreduellen. Mats og Anders Tronbøl hos Ås hadde grunn til å flire mer enn Marius Tronbøl hos Østsiden.

Øssiatreneren Tor Arild Janson Haddal var ikke fornøyd på sin gamle hjemmebane

Østsidens Thomas Kolseth måtte forlate banen etter 23 minutter pga skade.

Ingen grunn til å dvele mer ved denne kampen. Gule kort fikk Marius Tronbøl, Bashkim Osmani og Enal Hasurdzic.

Neste kamp er hjemme mot Idd fredag 18.oktober kl. 19.00.

Østsidens lag: Patrick Arntzen – Marcus Rodin, Petter Stedjeberg, Said Barakat, Aryia Agri – Ajob Adow (45 min Bashkim Osmani), Marius Tronbøl, Nabil Nabbi, Enal Hasurdzic – Thomas Kolseth (67 min. Mickael Thorvaldsen), Oskar Fritzner

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget