Sparta så rødt mot Østsiden!

| oktober 5, 2019

Det var på overtid det skjedde i Østsidens kamp mot Sparta på Østsiden lørdag ettermiddag. Østsiden ledet 2-1 og var i trøbbel mot bunnlaget fra Sarpsborg som kjempet hardt for å ta med seg ett poeng etter ordinær tid. I stedet scoret Østsiden to ganger på overtid og Sparta fikk to spillere utvist!

Det var drama allerede etter tre minutte hvor Øsssia slapp med skrekken. Sparta fikk straffe etter at  Østsidens midtstopper Said Barakat hadde vært litt hardhendt mot en Spartaspiller. Østsidens keeper  Patrik Arntzen reddet med benene og returen ble satt i tverrliggeren!
Øssiascoring lå i lufta da Michael Thorvaldsen smelte til og ballen hadde retning rett i krysset, men traff dessverre stolpekrysset. I stedet var det Nabil Rabbi som ga Øssia ledselsen da han  scoret sitt første Øssiamål i det 16. minutt.

Enal Hasurdzic og Thomas Kolseth scoret hvert sitt mål mot Sparta

Etter en snau halvtime headet Enal Hasurdzic kontrollert inn 2-0 etter et presist innlegg fra Michael Thorvaldsen. Østsiden hadde full kontoll og var nær 3-0 da en corner traff tverrliggeren.

Etter pause var det faktisk Sparta som hadde ballen mest, uten at de spilte seg frem til noen sjanser av betydning. Et kvarter gjensto da de reduserte til 2-1 ved Issa Karouni som gjorde opp for straffemissen.
Sparta ville gjerne ha med seg et bonuspoeng hjem, men ble straffet nådeløst i sluttminuttene. Raduan Lahrech pådro seg sitt andre gule kort da han felte Enal Hasurdzic som ble felt rett utenfor 16 meteren. Så var det Thomas Kolseth som ble felt i god posisjon og direkte rødt til Magnus Andresen. Frisparket satt Oskar Fritzner gjennom muren og dermed 3-1. Hans 11 scoring for sesongen. Thomas Kolseth fastsatte sluttresusltatet til 4-1 rett før dommeren blåste av kampen.

Hos Østsiden fikk Marcus Rodin, Michael Thorvaldsen og  Bashkim Osmani gult kort.

Av en lokal jury ble Petter Stedjeberg kåret til kampens Øssiaspiller.
Laget mot Sparta: Patrik Arntzen – Marcus Rodin, Said Barakat, Petter Stedjeberg, Aryia Agri -Nabil Rabbi (10 min Nathaniel Jones), Bashkim Osmani, Oskar Fritzner, Enal Hasurdzic – Michael Thorvaldsen (20 min Lauritz Halstensen), Thomas Kolseth.

Category: Fotball, Fotball, Kampreferater A-Laget