Storseier til Rekruttlaget mot Tistedalen

| september 26, 2019

Østsidens rekrutter var nær tosifret seier mot Tistedalen 2 på Østsiden KG torsdag kveld. Det stoppet imidlertid på 9-0 og laget fikk dermed en solid revansje for  2-0 nederlaget i våres. Ved pause sto det 3-0.

Østsiden mønstret et bra mannskap denne kvelden og det var bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli.

Først ute på scoringslisten var Samatar Yusuf som fikk sin første scoring i helhvitt etter overgangen fra Selbak.  Michael Thorvadsen la på til 2-0 da han headet  inn innlegget fra Marcus Rodin. Bashkim Osmani fastsatte pauseresultatet til 3-0 på en lobb over keeper fra langt hold.

Østsiden satte full fart i andre omgang og hadde doblet ledelsen i løpet av kort tid. Bashkim Osmani  «curlet» inn 4-0, guttespilleren  Kristoffer Korum økte til 5-0 da han scoret sitt første mål på seniornivå, og Bashkim fikk sitt hat-trick da han satte ballen i krysset. 6-0.

Bashkim Osmani (3 mål), Joachim Torp holdt nullen, Kristoffer Korum (2 mål), Samatar Yusuf (2 mål), Lauritz Halstensen

Så fikk Østsiden straffe etter felling av  Ajob Adow. Ajow prøvde seg selv som straffeskytter, men det var ikke spesielt vellykket da han gled i skuddøyeblikket.
Ajow fikk sin revansje da noen minutter senere raste gjennom gjestenes forsvar og skjøt en knallhard markkryper. 7-0.

Samatar Yusuf ble tomålscorer da han viste styrke og vant nærduellen med keeper og demed 8-0.
Kristoffer Korum hadde fått teften av nettsus da han fastsatte sluttresultatet til 9-0 med et skudd i krysset. Kristoffer kunne fått hat trick da han skjøt over på blankt mål.

Med tre seire på rad har Østsiden tatt et byks oppover på tabellen. Plassen er så godt som sikret når tre serierunder gjenstår. Laget leder med 9 poeng og  41 mål på SkjebergSK som ligger under streken.
Østsiden har et hardt program igjen mot topplagene  Mysen, Ørje og Begby.

Østsidens lag: Joachim Torp – Marcus Rodin, Petter Stedjeberg, Aryia Agri, Nathaniel Jones -Ajob Adow, Marius Tronbøl, Lauritz Halstensen, Samatar Yusuf – Michael Thorvaldsen, Bashkim Osmani. (Også benyttet 45 min. Kristoffer Korum)

Category: Fotball, Hovednyhet