Ny seier til Rekruttlaget

| september 18, 2019

Østsidens rekruttlag tok med seg alle tre poengene etter 3-2 seier mot HSV2 på Soon arena sent tirsdag kveld. I en spennende kamp scoret Østsiden seiersmålet fire minutter før full tid.

HSV hadde en kjempesjanse i åpningsminuttet da en av lagets spillere kom alene mot en god Anders Harlem Nilsen i Øssiaburet som reddet til corner. Den påfølgende corneren fikk Marius Tronbøl klarert med et langt fremspill til Oskar Fritzner som spilte frem til Bashkim Osmani som ga Øssia ledelsen 1-0 etter to minutter! Det som fort kunne blitt 0-1, ble 1-0 ledelse.

Før det var spilt et kvarter gikk Østsiden opp til 2-0. Oskar Fritzner var i herlig spillehumør og spilte frem Magnus Klekken som satte ballen i vinkelen fra skrått hold.

Lauritz Halstensen scoret seiersmålet mot HSV

HSV 2 er et godt lag som slo Østsiden 5-1 i vårkampen på Øssia. Etter 20 minutter reduserte Anders Dalbro til 2-1 som sto seg til pause.

Magnus Klekken, Anders Harlem Nilsen og Sivert Smedokken fornøyd med seieren mot HSV2

Oskar Fritzner med tre assist mot HSV2

Bashkim Osmani scoret etter to minutter

Andre omgang var bare sju minutter gammel da hjemmelaget utlignet til 2-2 ved Håvard Solvang. Østsiden gjorde noen grep på midtbanen og kom to ganger alene mot HSV-keeperen.

Kampen så ut til å ende 2-2 og Østsiden var egentlig fornøyd med ett poeng.  I det 86. minutt slo imidlertid Oskar Fritzner et perfekt frispark som «luftens baron» Lauritz Halstensen headet i en perfekt bue over keeper. Stor jubel i Øssialeieren! Og i stedet for «to egg til kvelds» som det het etter en god prestasjon på Øssia etter krigen, ble det fortjent tur på «Mækkern» for laget.  Oskar Fritzner  viste at formen er i anmarsj med tre assist for kvelden.

Østsidens lag: Anders Harlem Nilsen –  Benjamin Jensen, Sivert Smedokken, Nathaniel Jones, Samater Yusuf – Kristoffer Korum, Marius Tronbøl, Magnus Klekken, Lauritz Halstensen – Bashkim Osmani, Oskar Fritzner.

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater Rekrutt-laget