Østsiden langt unna vårformen!

| september 13, 2019

Østsiden er fortsatt milevis unna det laget presterte i vårsesongen og fredag kveld ble det et nytt tap for Sarpsborg FK under  Kurlandbanens dunkle belysning. Østsiden ledet 1-0 ved pause på straffespark, men  i 2. omgang var SFK  mye bedre og nettet tre ganger.

Dermed har Østsiden en tapsrekke på fire kamper og poengfangsten har blitt bare tre poeng på seks kamper etter sommerferien.  Østsiden kan prise seg lykkelig for at laget tok 28 poeng under vårsesongen.

Østsiden manglet flere nøkkelspillere som av forskjellige årsaker ikke var tilgjengelig. Begge midtstopperne Petter Stedjeberg og Joachim Hansen var ute og det samme var spissparet  Oskar Fritzner og Thomas Kolseth.

Østsiden tok ledelsen
Det var spilt nøyaktig en halvtime da Østsiden tok ledelsen. Ajob Adow ble felt etter å ha blitt spilt fri av Nataniel Jones. Klar straffe som Marcus Rodin satt sikkert inn. Hans fjerde goal for sesongen. Første omgang begynte SFK best, Østsiden kom mer og mer inn i kampen og vi hadde tro på poeng etter de første 45 minuttene.

Etter pause utlignet SFK  til 1-1 etter 51 minutter ved Jørgen Andersen, tok ledelsen 2-1 etter 59 minutter ved Niklas Wilhelmsen og satte den siste spikeren i kista etter 68 minutter ved samme spiller. Østsiden produserte nærmest ingen ting etter pause.