Storseier til Rekruttlaget mot Skjeberg SK

| september 9, 2019

Østsidens rekruttlag tok tre viktige poeng mot Skjeberg på Østsiden KG  sent mandag kveld. Det har svingt veldig resultatmessig for Rekruttlaget i år, men  mot Skjeberg var det aldri tvil om hvem som var best. Østsiden vant 7-1.

Skjeberg sjokkåpnet med å ta ledelsen 1-0 på en kontring, men Østsiden var foran med 2-1 ved pause etter scoringer av Ajob Adow og Lauritz Halstensen.

Tre guttespillere som klarte seg bra mot Skjeberg. Kristoffer Korum, Joachim Torp og Benjamin Jensen

Etter litt omrokkeringer på laget  vant Østsiden andre omgang med 5-0. Said Barakat la på til 3-1 på et kjempeskudd. Så ble Ajob Adow  meiet ned og Østsiden fikk straffe som Marcus Rodin satte sikkert inn. Lauritz Halstensen scoret sitt andre for kvelden da han scoret direkte på frispark. Nykomlingen Said Barakat fikk sitt hat trick ved å score de to siste målene.

Said Barakit scoret hat trick i sin første rekruttkamp for Østsiden

Østsidens tropp: Ajet Jaha, Said Barakat, Abdirisak Yusuf, Petter Stedjeberg, Lauritz Halstensen, Ajob Adow, Bashkim Osmani, Marcus Rodin, Sivert Smedokken, Stian Nicolaysen, Samatur Yusuf. De tre guttespillerne  Joachim Torp, Kristoffer Korum og Benjamin Jensen kom inn i 2. omgang.

Category: Fotball, Kampreferater Rekrutt-laget