Stortap mot Moss 2, Øssia flere nummer for små

| august 13, 2019

Man skjønte det allerede før start da man så lagoppstillingen til Moss 2, antakelig det sterkeste laget de har stilt i år, og vipps da har de et godt Norsk Tipping liga-lag. Øssia på sin side manglet Enal Hasurdzic, Nate Jones og en småsyk Oskar Fritzner startet på benken.
Østsiden var heldige som ikke lå under med 4-5 mål til pause.

Det var så mye kvalitet i Mosselaget som dro opp det ene angrepet etter det andre, og til tider valset over sine gjester. Øssias stoppere hadde mer enn nok å gjøre, og bakerst dro Ajet Jaha fram den ene feberredningen etter den andre.
Øssia skapte overhode ingenting forover, og på en tellefeil i forsvaret klarte til slutt Moss 2 og sette inn 1-0 som mildt sagt var i det minste laget til pause.

Moss 2 fortsatte trykket i andre omgang og økte til 2-0. Så byttet Øssia innpå Oskar Fritzner og han klarte å skape litt, og Øssia kom mer med. På et frispark klarte Øssia og redusere ved Joachim Hansen som plasserte skuddet fint ned i hjørnet.
Øssia var litt i støtet og utlignet til 2-2 ved Petter Stedjeberg på et innlegg trodde vi, men linjemann annulerte helt feilaktig da Petter kom bakfra på innlegget.

Etter det gikk lufta helt ut av Øssia ballongen og mot slutten gikk laget fullstendig opp i liminga. Det så ut som flere spillere bare ga opp, et sørgelig syn. Moss scoret 4 mål det siste kvarteret inkl overtid.
Det sier en del nå Ajet Jaha(bildet) var Øssias klart beste spiller, totalt reddet han 6-7 kvalitetsredninger, flere var en mot en situasjoner.
Sluttresultatet ble da 6-1 til Moss 2, Øssia må bare prøve å glemme denne kampen, det var helgrått.
Allerede fredag må laget opp i ringene, da håper vi å se et helt annet Øssialag som er heltente.

Gult kort: Thomas Kolseth fikk sitt gult kort nummer 6 og må stå over mot Borgen