Sterk Øssia-seier mot Råde.

| mai 16, 2019

(OPPDATERT) Østsiden gjorde sitt til en hyggelig opptakt til 17. mai da de vant 3-0 over Råde i Råde Idrettspark og inntok tabelltoppen torsdag kveld. På fotballens festdag var nasjonalfargene ivaretatt med at Råde bidro med røde og blå drakter, mens Østsiden stilte i helhvitt som vanlig.

Østsiden reiste seg mesterlig  etter den bedrøvelige kampen mot Selbak og laget gikk rett i strupen på Råde. De første 10 minuttene eide Østsiden, men det var likevel Råde som fikk den første store sjansen da laget skjøt i stolpen.
Etter 27 minutter tok Østsiden ledelsen. Endelig åpnet  Thomas Kolseth scoringskontoen etter fem målløse kamper. Fem minutter senere  kunne Østsiden doblet ledelsen.  Oskar Fritzner kom seg fri på høyre siden og fikk lagt presist inn til Kolseth som skjøt hardt og velplassert, men en kjemperedning av en gammel Øssiakjenning Thomas Skjelin hindret scoring.
Både Ajob Adow og Kolseth hadde gode muligheter til å øke før lagene gikk til pause.

Tre minutter ut i andre omgang doblet Østsiden ledelsen. Enal Hasurdzic slo et frispark som en Rådespiller plasserte i eget nett. På stillingen 2-0 hadde Ajet Jaha en meget god redning.

Da Enal Hasurdzic la på til 3-0 eter 60 minutter var kampen kjørt. Østsiden var nærmere både 4-0 og 5-0 enn Råde var redusering. Alt i alt en kamp Østsiden kan si seg fornøyd med. Laget har nå vunnet alle sine tre bortekamper. Solid kamp av både  Joachim Hansen og Ajet Jaha