Rekruttseier etter thriller

| mai 13, 2019

Det  ble Øssia-seier med ishockey-sifferene 7-6 da Ekholt Ballklubb gjestet Østsiden KG sent mandag kveld. Ekholt er forøvrig et lag Østsiden sjelden møter siden det var 10 år siden sist.

Østsidens rekrutter hadde full kontroll i første omgang etter 3-0 ledelse  etter scoringer av Admir Zec, Muhamed Berisha og Marcus Rodin.
I andre omgang reduserte gjestene til 3-1 før  Nabil Rabbi scoret og dermed 4-1. Ekholt reduserte til 4-2 før Enal Hazurdzic fikset 5-2 ledelse. Ekholt reduserte på nytt til 5-3. Anders Harlem Nilsen  økte til ny tremålsledelse til 6-3. Ekholt hadde ikke gitt seg for kvelden og rett før slutt var stillingen blitt 6-6!

Noen av målscorerne mot Ekholt. Marcus Rodin, Anders Harlem Nilsen, Admir Zec, Enal Hasurdzic og Anders Stien.

Enal Hasurdzic sørget for 7-6 seier på overtid. Ekholt hadde en suser i tverrliggeren rett før dommeren blåste av kampen.
Etter fire kamper står Østsiden med to seiere mot Rygge og Ekholt, og to tap mot Tune og Navestad. Neste kamp er mot Ås2 onsdag 22. mai.

Østsidens tropp mot Ekholt: Patrik Arntzen – Nabil Rabbi, Joachim Hansen, Gibril Sankareh,  Muhamed Berisha, Admir Zec, Ajob Adow, Lauritz Halstensen, Anders Harlem Nilsen, Marcus Rodin, Oskar Fritzner. Også benyttet Anders Stien og Enal Hasurdzic

Category: Fotball, Fotball, Kampreferater Rekrutt-laget