Sterk rekruttseier av Øssia mot Rygge

| april 29, 2019

Sent mandag kveld kom lederlaget Rygge til Østsiden KG i 2. serierunde hvor Østsiden vant 6-4 etter 4-2 ledelse ved pause.

Etter regelen at  opptil fem spillere som startet i foregående A-kamp kan stille på rekruttlaget, stilte Østsiden med tre spillere i startelleveren som spilte A-kamp mot Borgen sist fredag: Nathaniel Jones, Oskar Fritzner og Enal Hasurdzic. Det passet bra med matchtrening siden neste A-kamp går først neste mandag
Rygge starte kampen best  og Østsiden kan takke nysigneringen  Patrik Arntzen i buret som holdt Østsiden inne i kampen etter tre praktredninger.

Litt mot spillets gang var det Enal Hasurdzic som ordent 1-0 til Øssia. Rygge utlignet fort til 1-1. Arman Agri ble felt ulovlig og straffesparket satt Marcus Rodin sikkert inn. Dermed var Østsiden foran igjen.
Debutanten Muhamed Berisha viste seg frem og ordnet 3-1 etter flott veggspill med Enal og Oskar Fritzner.  Gibril Sankareh headet inn 4-1 etter innlegg fra Marcus Rodin.

Rett før pause glapp det i Øssiaforsvaret og Rygge reduserte til 4-2.

Muhamed Berisha debuterte i Øssiadrakten med hat trick

I andre omgang  gikk Rygge rett i strupen på Østsiden i  første angrep og reduserte til 4-3. Midtveis i omgangen fikset Muhamed 5-3 på elegant vis. Rygge ga seg ikke og reduserte til 5-4 før Muhamed scoret sitt tredje mål for dagen og fastsatte sluttresultatet til 6-4.

Østsidens neste kamp er bortekamp mot Navestad tirsdag 7. mai.

Østsidens lag mot Rygge: Patrik Arntzen – Fitim Bunjaku, Tobias Wergeland, Marcus Rodin, Nathaniel Jones – Arman Agri, Gibril Sankareh, Lauritz Halstensen – Oskar Fritzner, Muhamed Berisha, Enal Hasurdzic. Også benyttet Mickael Thorvaldsen, Anders Harlem Nilsen.

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater Rekrutt-laget