Årets mål på overtid!

| april 23, 2019

(OPPDATERT) Østsiden sikret seg alle tre poengene da Enal Hasurdzic fikk drømmetreff og scoret to minutter på overtid, og sørget for 3-2 seier mot Moss2 på Østsiden kunstgress tirsdag kveld.

Det ble en spennende kamp med store sjanser til begge lag, men Østsiden hadde flest og det var fullt fortjent at Østsiden stakk av med seieren. Rekruttene til Moss var et solid lag som var mye bedre enn Rakkestad som Østsiden slo i serieåpningen.
Moss tok ledelsen i det 27 minutt ved Christoffer Guttulsrød som helt fritt fikk heade inn 1-o etter corner. Østsiden hadde noen kjempesjanser rett før pause, men 1-0 til gjestene sto seg omgangen ut.

Østsiden gikk hardt ut etter pause og det var helt fortjent  da Marius Tronbøl kriget inn 1-1 etter  52 minutter. Mickael Thorvaldsen hadde vært på banen mindre enn 10 minutter da han etter to forsøk i det  57 minutt sørget for 2-1 ledelse. Thomas Kolseth skal krediteres nydelig fremspill. På det tidspunktet hadde Østsiden full kontroll, men vi slo oss ikke til ro med ettmåls ledelse.

Østsiden ble straffet hardt da de rotet det til for seg selv. Etter 77 minutter utlignet Moss til 2-2 ved Andreas Elvestad. To minutter før slutt var Mickael Thorvaldsen igjennom alene, men ble revet ned av Simen Haraldstad. Direkte rødt kort.

Fornøyde målscorere og kampens spiller. Enal Hasurzic, Mickael Thorvaldsen, Amund Moe, Marius Tronbøl

Årets mål
Det gikk mot uavgjort og to tapte poeng da Enal Hasurdzic tok ansvar og skar inn fra vingen og klemte til. Som et proskjektil føk ballen i tverrliggeren, så ned på streken, opp i tverrliggeren og deretter inn i mål. En skal vokte seg for å kåre årets mål allerede i 2. serierunde, men denne scoringen er en klar kandidat! Kongescoring og kjempejubel både på og utenfor banen.

Østsiden pådro seg fem gule kort: Stian Nicolaysen, Ajob Adow, Marius Tronbøl, Thomas Kolseth, Mickael Thorvaldsen.

En lokal jury kåret Amund Moe til Østsidens beste spiller.

Østsidens neste kamp er allerede fredag 26. april kl. 19.00 borte mot Borgen på Sandbakken.

Østsidens lag: Ajet Jaha – Stian Nicolaysen (10 min Marcus Rodin), Joachim Hansen (12 min Petter Stedjeberg), Amund Moe, Nathaniel Jones -Nabil Rabbi (42 min Mickael Thorvaldsen), Oskar Fritzner, Ajob Adow, Marius Tronbøl – Thomas Kolseth, Enal Hasurdzic.