Svak generalprøve av Østsiden

| mars 16, 2019

Det var mye som ikke stemte for Østsiden da laget møtte Nesodden i Østfoldhallen  lørdag ettermiddag. Det ble 3-2 tap for en motstander som i år vil spille i 4. divisjon i Oslo.

Det var noe halvhjertet over Østsiden i denne kampen. Laget kom rett fra en ukes treningsleir i Tyrkia, men kan vel ikke akkurat skylde på  jetlagen heller. Østsiden må opp et par hakk når laget neste helg skal møte Selbak i 1. kval. runde NM.

Første omgang var målløs og litt kjedelig. Nesodden var nærmest, men  Øssiakeeper Ajet Jaha ryddet opp.

Ettter pause gikk Nesodden opp til 1-0 eter 51 min. da Øssiaforsvaret ikke fikk klarert. Bare fem minutter senere gikk Nesodden opp til 2-0.  En Nesodden-spiller kom alene mot Ajet som reddet storveis, men fikk ikke gjort noe med returen som ble banket inn.
Midtveis i omgangen fikk Østsiden nettkjenning ved Thomas Kolseth på et velplassert skudd inne ved stolpen Bare to minutter senere var imidlertid Nesodden foran med to mål igjen. På nytt fikk  Ajet en Nesodden-spiller alene mot seg. Ajet reddet igjen, men dommeren dømte straffespark. En meget tvilsom dommeravgjørelse.

Ajet Jaha kan ikke lastes for tre baklengsmål mot Nesodden

Fem minutter før slutt headet  Fitim Bunjako inn 3-2 reduseringen som sto seg ut.

Misfornøyd trener
– Dette var en skikkelig nedtur etter en fryktelig dårlig kamp fra vår side, sa Østsidens trener Tor Arild Jansson-Haddal etter kampen. -Vi må ikke tro at vi er bedre enn det vi er. Vi må ha 11 spillere som vil noe og alle må være «på». Dette var en vekker før Selbak-kampen

Østsidens lag:  Ajet Jaha – Arman Agri, Joachim Hansen, Nataniel Jones, Marcus Rodin (45 min Petter Stedjeberg) – Mickael Thorvaldsen, Nabil Rabbi, Marius Tronbøl, Oskar Fritzner, Thomas Kolseth, Enal Hasurdzic. Også benyttet Lauritz Halstensen, Amund Moe, Gibril Sankareh, Ajab Adow, Fitim Bunjako,

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget