Storseier i Romjulscupen

| desember 20, 2018

Østsiden har tatt ledelsen i gruppe 3 etter komfortabel 12-4 seier mot Ise i lagets andre kamp i Romjulsturneringen torsdag kveld. For ordens skyld: Ise spilte sammen med Østsiden 2 i 7. divisjon i år. Østsiden vant begge kampene  5-2 og 3-0, men Ise ble nr. 2 i avdelingen etter Østsiden.

Divisjonsforskjellen gjorde at Ise startet med  fire straffer og det gjorde laget så godt at de startet kampen med 4-0! Østsiden brukte 12 minutter på å komme ajour til 4-4 og ledet 6-4 til pause.

Etter pause scoret Østsiden seks mål til, ofte etter mye småpent spill. Ise hadde lite å by på og var aldri nærheten av scoring. Det ble med de fire straffesparkene før kampen startet.

Litt vanskelig å bedømme Østsiden etter litt middelmådig motstand så langt, og flere spillere har heller ikke vært tilgjengelig. Så langt har laget sluppet inn seks mål, fem av dem på straffer.

Østsidens målscorere var gjestespiller Amani Mbedule (4), Oskar Fritzner (2), Mickael Thorvaldsen (2), Enal Hasurdzic, Arman Agri, Tobias Putkowski og Lauritz Halstensen.

Fire målscorer og en debutant. Mickael Thorvaldsen, Lauritz Halstensen, Oskar Fritzner, Arman Agri og debutant Thomas Kolseth

I den andre kampen i pulja vant Trosvik 7-4 over Rolvsøy og tabellen ser da slik ut etter to runder:
Østsiden    2  2 0 0  17-6     6
Rolvsøy      2  1 0 1  15-8     3
Trosvik       2   1 0 1  9-9      3
Ise              2   0 0 2  5-23    0

Østsidens siste kamp i gruppespillet er mot Rolvsøy  torsdag 27. desember kl. 21.15

Østsidens tropp mot Ise: Vebjørn Sahlin, Stian Nicolaysen, Marcus Rodin, Milan Kolundzic, Arman Agri, Tobias Putkowski, Amani Mbedule, Thomas Kolseth, Enal Hasurdzic, Oskar Fritzner, Mickael Thorvaldsen, Lauritz Halstensen.

Category: Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget