Østsiden åpnet med seier mot Trosvik

| desember 17, 2018

Den 37. utgaven av Romjulscupen startet i Østfoldhallen mandag kveld.  For Østsiden var det åpningskamp mot Trosvik og laget vant helt greit  5-2 etter 3-1 ledelse ved pause. Divisjonsforskjellen gjorde sitt at Trosvik startet kampen med to straffer. Trosvik scoret på den første, men den andre reddet Vebjørn Sahlin mesterlig.

Østsiden jaktet umiddelbart for å får utligning, men måtte vente til det 12. minutt før gjestespilleren Amani Mbedule utlignet til 1-1.   Det resultatet holdt seg nesten til pause før Oskar Fritzner elegant scoret 2-1 og Enal Hasurdzic dunket inn 3-1 ved halvtid.

Nye Øssiaspillere som fikk sin debut mot Trosvik Oskar Fritzner, Michael Thorvaldsen, Thomas Kolseth (spilte ikke), Arman Agri og Enal Hasurdzic.

Rett etter pause hadde Milan Kolundzic to kjemepsjanser der det ble brukt kraft i stedenfor kløkt. Thomas Putkowski ordnet 4-1, før Trosvik reduserte. Oskar Fritzner fastsatte sluttresultatet til 5-2 på elegant vis etter et flott angrep.

Østsidens neste kamp spilles torsdag 20. desember kl. 18.15 mot Ise, som tapte hele 11-1 for Rolvsøy i den andre kampen i pulje 3.

Østsidens tropp hvor det var mange nye ansikter: Vebjørn Sahlin, Marcus Rodin, Milan Kolundzic, Arman Agri, Thobias Putkowski, Amani Mbedule, Marius Tronbøl, Enal Hasurdzic, Oskar Fritzner, Michael Thorvaldsen

Category: Fotball, Fotball, Hovednyhet, Kampreferater A-Laget