Østsidens A-lags damer med solid seier over Sarpsborg i 2. divisjon

| november 13, 2018

Julie Nilsen ble banens beste for Østsiden

Tirsdag kveld var det duket for et skikkelig lokaloppgjør i Komgstenhallen. Før kampen så lå Østsiden sammen med Sarpsborg med 9 poeng, øverst på tabellen sammen med Haslum og Junkeren.

Halsum riktignok med 1 kamp mindre spillt. Derfor var det knyttet stor spenning til kampen og de viktige 2 poengene. Kampen startet med mye frem og tilbake og det 27. minuttet i 1. omgang vekslet lagene på å lede. Da satta Østsiden damene inn et ekstra gir og gikk til ledelse ved pause med 15-11. I andre omgang så dro Østsiden damene ifra og ga aldrig Sarspborg muligheten til å hente inn ledelsen. Da dommerne blåste av kampen sto det 30-19 og en klar Østsiden-seier.

Banens beste for Østsiden ble Julie Nilsen med hele 9 scoringer.

Trener Thomas Engen oppsummerer kampen

Kampen mot Sarpsborg var en kamp vi hadde ventet lenge på, og vi hadde en klar plan på hvordan vi skulle løse vårt spill. Vi er brukbart med fra start, men bommer litt på de tingene vi hadde avtalt. Etter timeouten etter 20 min har vi en flott kamp, og straffer Sarpsborg mye i ankomst. En flott forsvarskamp, der vi løser oppgavene godt.

Category: Håndball, Hovednyhet