A-lag damer tilbake på seierssporet mot Elverum

| oktober 20, 2018

Julie Nilsen ble banens beste, her med venninnen Anniken som spilte på Elverum

A-lag damer møtte Elverum til bortekamp i 2. divisjon i Terningen arena tidlig lørdag ettermiddag. Målet var å revansjere hjemmetapet fra forrige kamp og det klarte de til slutt.

Det ble litt frem og tilbake i det som var en spennende og jevnspilt kamp. Men etterhvert får Østsiden jentene taket på det og når dommeren blåste av kampen så stod det 28-25 til Østsiden på tavla og begge poengene ble med hjem til Fredrikstad og til bowlingen i Kongstenhallen denne gangen. For i kveld er det sosial samling der Østsidens A-lag i håndball og A-lag i fotball møtes til sosial hygge, bowling turnering og quiz. Heia Øssia!

(Bilde: En blid gjeng på vei hjem fra Elverum med begge poengene i bagasjen, på vei til Bowlingturnering mot Østsidens A-lag i fotball)

Rapport fra trener Thomas Engen

Når kampen starter er vi ikke helt på. Vi sliter i forsvar og gjør tekniske feil fremover. Vi tar en timeout etter 17 minutter, og klarer å hente oss inn til en 13-15 ledelse til pause. I andre omgang setter vi forsvaret fra start og det hjelper oss til å holde ledelsen. Det blir en jevn kamp og vi får brukt alle spillerne våre. Til slutt ender det med en 25-28 seier. Banens beste ble Julie med hele 12 mål. Ekstra deilig ettersom hun spilte mot en god venninne.

Category: Håndball, Hovednyhet