Rekruttlaget tok sin 18. strake seier!

| oktober 11, 2018

Østsidens rekruttlag har hatt en strålende sesong i 7. divisjon hvor laget torsdag kveld avsluttet seriespillet ved å ta sin 18. strake seier med 8-3 seier over Aremark. Sesongen er ikke slutt med det. Nå er det sluttspill om KM-tittelen for 3 avdelingvinnere,  og tirsdag 16. oktober går den første kampen mot SFK2 på Kurlandbanen.

Østsiden hadde et keeperproblem før kampen i det ingen av lagets fire keepere var tilgjengelig, slik at Raymond Kvisvik måtte trå til mellom stengene. Raymond som tidligere

Rekruttlaget mot Aremark i vårkampen.

i år i VG ble kårets til Norges 69. beste spiller i Toppdivisjonen fra 1961, beviste at han også behersket den rollen.

Østsiden stilte med 12 spillere i troppen, men avsluttet med 8 spillere på banen etter at Petter Stedjeberg, Amund Moe,  Nejat Salimi og Thomas Engen hinket av banen med skader.

I første omgang var det bare et lag på banen. Østsiden kom tidlig foran med 2-0 etter to kjappe av Nejat Salimi. Etter 20 minutter økte Admir Zec på til 3-0 med en suser på halv volley. Sivert Smedokken ordnet 4-0 med en suser inne ved stolpen og Nejat fikk sitt hat-trick etter 35 minutter da han økte til 5-0. Admir Zec sørget for 6-0 før Aremark reduserte til 6-1 rett før pause.

Nejat Salimi  var på hugget denne kvelden og fikset også 7-1 før Marcus Rodin scoret Østsidens siste mål og dermed 8-1. Så ble det lite med hvite kællær ute på banen. De siste 20 minuttene spilte Østsiden med 7 utespillere og Aremark reduserte to ganger til 8-3.

Kampen ble spilt på Begbybanen siden Østsiden kunstgressbane nå er under rehabilitering.

Det er bare å gratulere Rekruttlaget så langt med en meget god sesong med 18 seire på 18 kamper. Ingen guttespillere var disponible siden de spilte egen kamp.

Østsidens lag: Raymond Kvisvik – Thomas Engen, Amund Moe, Petter Stedjeberg – Lauritz Halstensen, Sivert Smedokken, Marcus Rodin, Viktor Nilsen, Stanko Trninic – Admir Zec, Nejat Salimi. Også benyttet Henrik Moum.